Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauważyliście że w większości to patologia pali fajki?

Polecane posty

Gość gość

Zauważyłem u siebie w pracy. Fajni, inteligentni ludzie nie palà. A głąby, pustaki i puszczalskie - owszem.

Gość gość
to prawda. niemal cala patologia pali, natomiast ludzie na poziomie...tez pala ale ten procent jest mniejszy

Gość gość
ja na odwrót denne nudne osoby takie typowe dupowłazy marionetki cioty nieciekawe nie palą palą tacy co żyją pełnią życia wiecznie coś się dzieje są zaradni weseli mają osobowość

Gość gość
ja zauwazylam w tv ze wszystkie prostytutki i wiezniarki pala, wiec TAK.

Gość gość
gość 10:44 Pewnie tak piszesz bo sama palisz. Twój post przesiąkniety patologia. Ale tak już jest że patole mają zawyzone mniemanie osobie i pewność siebie do której nie mają podstaw, bo są niczym. Znam takich osób wiele.. Wypindrzone lale, solara, czarne farbowane kudły, szluga w pysku, pustka w głowie, z wiochy pod wawą. I się zachowują jakby byli nie wiadomo kim.

Gość gość
A ja nie wiem, czy patologia pali, bo nie obracam się w tych kręgach.

Gość gość
Oczywiście nie generalizuje. Piszę że w większości. Bo np. Moja siostra pali od 16 roku życia. A jest inteligentna całkiem i nie puszcza się. Towarzystwo ją wciągnęło w nałóg i tak bywa po prostu.

Gość gość
palą lekarze,aktorzy,prawnicy,sędziowie itp. więc to chyba nie patologia....

Gość gość
Jak ktoś sobie pali na boku i nie truje innych to niech se pali. Ostatnio jednak widziałam młodziutka dziewoje pchają wózek z dzieckiem, a w zębach trzymała fajkę. Sądząc po sposobie ubierania to tez nie była osobą wybitna nteligentnie.

Gość gość
Zauważyłam, że ludzie nadają słowu "patologia" znaczenie kompletnie odmienne od pierwotnego. Ludzie palą niezależnie od poziomu umysłowego, bo nikotyna uzależnia i tyle. Pije zaś zdecydowana większość, mądrzejsi jednak potrafią się z tym ukryć.

Dla mnie grubą przesadą jest takie szufladkowanie. Tej tzw. patologii nie stać już na papierosy - paczka kosztuje powyżej 12zł, palą więc osoby zamożne i średnio zamożne. Oczywiście, są gimbusy i korporacyjne trutnie, które ćmią e-papieroska, bo to takie trendy, ale Wy ich zapewne pod patologię nie podciągacie.

Gość gość
jest w tymtrochę prawdy - w szkołach na piapierosku zawsze spotykała się "śmietanka"