Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siostra13

Nie będę niańczyć 21 letniej siostry.

Polecane posty

Gość siostra13

Moja siostra przez swoją nieodpowiedzialność i brak poczucia wstydu popadła w kłopoty.Studiuje,nigdzie nie pracuje ,kłamie,spi do południa tak można ja opisac w skrócie.Na to pozwalali rodzicie to fakt ale uwazali ze jej to przejdzie.Przez przypadek dowiedzieli sie że jest lesbijką i spotyka sie ze swoją dziewczyną i uprawa z nią sex w domu rodziców.Rodzicie ją na tym nakryli.Ja z mężem wiedzieliśmy o tym wczesniej sama nam powiedziała.Na początek wygonili tą dziewczyne która była u siostry potem siostra sama opuściła dom ale nic nie zabrała ze sobą .Dla rodziców jest to szokiem.Uznali ze nie mają córki i że ich bardzo upokorzyła.Ja jako jej siostra nie chcę sie w to wtrącać.Nie bardzo mnie interesuje z kim moja siostra chce sie wiązać to jej życie.Ja mam swoją rodzinę i mieszkam daleko od domu rodzinnego.Siostra oczywiście gdy uciekła tak jak zawsze zaczeła kłamać.Dzwoniąc do niej rano powiedziałam że będzimey po południu bo i tak planowaliśmy być.Zadeklarowała że będzie ale po 16 jak ta jej dziewczyna pojedzie do domu bo jest z innego miasta.Sądziiśmy ze po tym co zrobila i co sie wydarzylo w domu sie pojawi.Czekaliśmy na nią ale nie pojawiła sie.Więc ja po poprocie do domu do niej zadzwoniłam i pytam sie czemu oszukała rodziców.Powiedziała ze sie boi i że na razie nie wróci bo nie będzie umiała rozmiawać.Ta dziewczyna nie pojechałaPodobno ma w domu pojawic sie dziś ale nie jestem pewna czy mamy tam pojechać.Wiem że mama ma duży problem z tym żeby w ogóle ja przyjąć.Chce żeby sie wyprowadziła.Ja natomiast zapowiedziałam jej że u nas mieszkac nie będzie.Ona niestety jest nierobem i pasożytem.Dopóki to sie nie wydarzylo ona potrafila nie wracą do domu,spac do 14 albo i dłużej,nic nie robic w dom,nic ja nie interesuje jest po prostu zwyklym pasozytem który żeruje na rodzicach nic od siebie nie daje.Ona nadal jest moja siostra ale ten kubel zimnej wody który na siebie wylala mam nadzieje że ją otrzeźwi i wreszice dorośnie.Jak myślcie dobrze myslę czy nie.Siostra ma 21

Gość gość
to normalne że ona w dzień śpi jak w nocy musi klientom pyty obciągać, za to macie kase

Gość siostra13
Prosze o poważne potraktowanie tego tematu

Gość gość
autorko, jak można poważnie traktować temat prowo

Gość gość
marne prowo do tego nudne :_)

Gość siostra13
To nie jest żadna pro8okacja

Gość siostra13
Ludzie to nie jest jakaś zmyslona historyjka tylko zycie..taka sytuacja mnie i moja rodzinę spotkala.Dajcie jakies porady jak myćlec i co robić.