Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CIĄŻĄ Trojaczki

Polecane posty

Gość gość

mam 2 blizniaczki , obecnie maja 11 lat . rok czasy staralam sie o dziecko , udalo sie :) dowiedzialam sie ze jestem w ciazy , dzis bylam u gina i okazalo sie ze to 9 tydzien ciazy mnogiej tzn bede miala trojaczki . Dlugo spoznial mi sie okres ale bylam miesiac w Hiszp.myslialam ze to przez zmiane klimatu . Maz jeszcze nie wiem ,zaraz zadzwonie i mu powiem to pod biurko pewnie z wrazenia wpadnie . Ja sama nie wiem czy jestem szczesliwa. Myslialam o jednym dziecku , ewentualnie blizniakach ,poniewaz juz mam,ale trojaczki?! Ogolem dom mamy duzy. Finansowo tez radde damy , tylko czy ja sobie rade dam z trojaczkami ... Mamy trojaczkow , sa tu takie? napiszcie prosze jak u was wyglada dzien? jak sobie radicie , macie pomoc?

Gość gość
Ale ci gratuluję

Gość gość
No ciężko Ci będzie samej, przy bliźniaczkach pewnie się nagimnastykowałaś, a teraz ? nie dasz sama rady

Gość gość
Wow, 5 dzieci. Mam koleżankę, która urodziła syna. Potem chciała 2 dziecko, to urodziły się bliżniaki, a potem wpadka i znowu 1. Teraz ma 4, jak idzie z nimi na spacer, to ludzie w głowę się stukają, myslą że świadomie tyle dzieciaków narobiła. Pomaga jej mama, teściowa, dziewczyna wygląda jak przecinek, chuda, wynędzniała, nie ma siły i ochoty na nic. Życzę Ci powodzenia.