Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najlepsze puzzle dla 3latki

Polecane posty

Gość gość

Witam. Moja corka uwielbia puzzle. Niedługo ma urodziny i chcielibyśmy jej kupic kilka zestawów. Jakie puzzle dla 3 latków polecacie? Albo moze jakies zabawki koedukacyjne?

Gość gość
tata, mama, i kochanek mamy, plus nowa żona tatusia---- takie puzzle teraz najczęściej fundujecie dzieciakom !

Gość gość
No w tym przypadku nie ja kochanieńka :P

Gość gość
serio wybranie zabawki dla własnego dziecka to az taki problem??? ty znasz dziecko najlepiej i powinnaś wiedzieć czy spodobaja jej sie puzzle w księżniczki czy smoki...

Gość gość
Napisałam puzzle kobieto. Nie potrafisz czytac? Najlepsze! Jakie polecacie? Nie pytam o zabawki!

Gość gość
Dobre pytanie tutaj, rzeczywiście, idź do pepco, kup jej puzzle, gówniara i tak się nie połapie a tu nie zawracaj głowy bzdurami

Gość gość
Nikt ci nie kaze ani odpowiadać ani czytac moich postów.

Gość Zawsze na temat
Witam, Najlepsze puzzle w tym wieku to puzzle maxi bądź xxl. Są duże, grube i twarde przez co nie da się ich łatwo zgubić, zniszczyć, czy zjeść:) Dziecko w wieku 3 lat ma jeszcze dziwne pomysły (wiem z doświadczenia) dlatego polecam tylko w/w puzzle. Firma to Trefl bądź Clementoni. Wybór puzzli http://patimar.com.pl/pl/gry-i-zabawki_puzzle Po lewej można sprecyzować kategorię. Pozdrawiam