Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ULE_GŁY

Facet do wynajęcia

Polecane posty

Gość ULE_GŁY

Witam jestem młodym facetem który chciałby zadowolić dojrzałe kobiete ktore czuja sie samotne twoje żądanie jest dla mnie rozkazem proszę abyś kontaktowała sie ze mna na email kaczor19470@wp.pl

Gość Kermitto
Nie no, tylko mail? Pękasz przed stadem napalonych kobiet? Podaj nr tel lub dokładny adres gdzie mają przyjeżdżać, oczywiście traktując dojazd jako grę wstępną żeby już były gotowe na takiego ogiera jak ty!

Gość gościu11
hej uległy odpisz na email

Gość gość
Kaczory nie są uległe :p

Gość gość
Czesc, jestem Magda, mam 31 lat, szczerze mowiac zaintrygowal mmie twoj anons jesli slysze slowo zadowolic zaraz robie sie weselsza, mozemy sie jakos umowic. Zadowolisz mnie grabiac liscie w moim ogrodzie, ewentualnie mozesz mojego psa na spacer wyprowadzic, nastepnie zajmiesz sie mna, tzn ja toba, dam cimleka i sio do domu!!!

Gość uległyboy
Jeśli mógłbym chociaż do tego w nagrode wymasowac*****eścic stopy to ta propozycja podoba mi sie

Gość gość
klopot w tym smyku, ze ja nie lubie malodoswiadczonych chlopcow, masowanie nog przerabialam w szkole podstawowej jak ustawialam chlopcow. teraz mam wieksze potrzeby i zgubilbys sie juz w grze wstepnej, a twoj wytrysk na moje przescieradlo to sredni widok. naostrz kredki i zmykaj do szkoly :-)

Gość uległyboy
Na pewno ma Pani racje padam na kolana i przepraszam. Nie dał bym rady zadowolic takiej kobiety.

Gość gość
nie masz za co przepraszac, ale szacunek za to ze potrafisz sie przyznac do przegranej. cenie to u ludzi.

Gość uległyboy
dziekuje proszę Pani. Nie niej sadze ze słuzenie u Pani stóp było by zaszczytem.

Gość gość
nie wciagniesz mnie w dialog, nie masz pojecia na co bys trafil i nie chcij sie przekonac

Gość uległyboy
:) hehe brzmi to bardzo intrygująco i zachecająco :) Az taka Pani surowa ?

Gość pangość
hahah "nie chcij sie przekonac" no ciekawe co bys mu wymyśliła ze az taka groźna z siebie robisz. Chłopak lubi dominacje kobiety i słuzenie moze kreci go femdom. Oczywiscie jest to jakis tam erotyzm sekualna praktyka ale nikt tu o stosunku na przescieradło nie mówił.

Gość młodyzawstydzony
Przyznam sie że sam od czasów nastoletnich fantazjowałem o poniżeniu. Jest cos w tym pociagajacego , wstyd jakis taki. A z właszcza o upokożeniu przez kobiety. mimo ze teraz mam 23 lata te fantazje sa nadal aktualne choć nigdy (sam niewiem czemu) nie dażyłem do ich spełnienia. Myślałem kiedys np aby wystawić ogłoszenie dla ze pospszątam mieszkanie np nago i usługiwać włascicielce mieszkania, mogła by mnie poniżac upokazac, (oczywiscie w jakis granicach ) wykozystywac dla swojej zabawy. Mimo ze w życiu codzienny jestem inny i nikt by mnie nie podejrzewał o takie rzeczy. mlodyslav91@wp.pl

Gość gość
ja bym sie moze odwazył ale boje sie o dyskrecje