Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ANIF JESTEŚ W TEJ CIĄŻY CZY NIE?:D

Polecane posty

Gość gość
Ta ,która broni anif to taka sama psycholka jak tamta:)

Gość gość
bo tępię takie puste suki jak ty. ciągle jarasz się jednym i tym samym, twierdząc, że to całe grono twoich fanów się wypowiada. zrób sobie test na inteligencję ignorantko

Gość gość
Powiedzcie jak to możliwe,ze kobieta kilka dni temu była już w ciąży a dnia dzisiejszego robi test,który tak naprawdę nic nie wykazuje?:O

Gość gość
ja z całą stanowczością twierdzę, że wypowiada się tu, poza Autorką, jeszcze przynajmniej 2 osoby, oprócz ciebie, czepialska larwo, której temat się nie podoba, ale mimo wszystko się w nim kisisz

Gość gość
18:27,tępić to możesz sobie wszy łonowe z pi/zdy:) a suka dała doopy twojemu staremu i jesteś ty:D

Gość gość
nie obchodzi mnie to co ona robiła.miała prawo zapytać, a ty zakładasz temat pod pseudonimem gość i jedziesz kogoś, bo możesz się wykazać, jaka to nie jesteś bystra i inteligentna. nie szanuję takich tchórzów. dziewczyna wykazała się na tyle mądra, że nie kontynuowała z tobą tej marnej polemiki. pokaż twarz jak jesteś taka odważna cwaniaro

Gość gość
Idż zrób staremu loda i nie podniecaj się tak jak kot z trzema jajami.sama się zaloguj jak jesteś taka mundra:D

Gość gość
nie ma sensu z autorką dyskutować, dzieciak i tyle.

Gość gość
''nie szanuję takich tchórzów'' napisała spod pseudonimu gość:D Poza tym jakie to ma znaczenie czy masz nicka tutaj czy nie? I tak i tak jesteś anonimowa, tym bardziej na kafe na którym możesz mieć 100kont i z każdego pisać co innego.

Gość gość
a ty zakładasz temat pod pseudonimem gość i jedziesz kogoś xxxxxxxxxxxxxxx odezwała się zalogowana:) rozkoszna jesteś.

Gość gość
A dlaczego anif zniknęła?Poszła po leki?:)

Gość gość
bo dziewczyna która założyła(!) konto miała odwagę zapytać, mimo niewiedzy, a ty niedowartościowana cwaniaro, zakładasz temat i ją jedziesz publicznie, bo potrafiła ci się postawić ?

Gość gość
nie jestem zalogowana, ale nie zakładam tematu jak ta pusta żmija i nie jadę kogoś za to, że udowodnił swoją rację. szkoda moje czasu na takie coś jak ty.pisz nadal sama ze sobą i podszywaj się za swoich zwolenników.co ci zostało pustaku ?

Gość gość
ale przepraszam, komu to się Anif postawiła?

Gość gość się podpisze
to moj dopiero drugi post w tym temacie, piszę zanim mi Anif zarzucisz ,że piszę sama ze sobą. Co ty bredzisz o udowadnianiu racji i stawianiu się? W ciąży nie jesteś więc raczej ci "goście" złosliwi mają rację, że sobie ciążę uroiłaś. A jedyne co tu udowodniłaś to swoją głupotę pytając o test na krew do kupienia:O

Gość gość
Anif zaloguj się,bo obrona z pomarańczy słabo ci idzie:D

Gość gość
gościu nie wdawaj się w kłótnie z autorką, bo głupie, to głupie. takie jak ona tylko czekają by upolować sobie ofiarę, a potem dowartościowują się poprzez naśmiewanie.na takie małpy nie ma sposobu.im bardziej kogoś bronisz, tym bardziej atakują.odbije się jej to w realu.

Gość gość
"bo dziewczyna która założyła(!) konto miała odwagę zapytać, "xxxxx bo się zejszczam:D ale po co pytała skoro kilka dni wcześniej twierdziła ,że jest w ciąży i już chciała kupować komplet butelek?

Gość gość
anif no nie bądź taka, zaloguj się jak już tu piszesz, broniąc sama siebie, teraz już potrójnie :D

Gość gość
co za zj****y temat !!! baby są jednak walnięte hahahhahahhahahha

Gość gość
Ja myślę,że dziewczyna tak bardzo pragnie tej ciąży ,ze już wszystko jej się pomieszało.Raz sama wierzy w to,że nosi dziecko a raz wraca do rzeczywistości i starania się o nie:O

Gość gość
Hej dziewczyny.Przeczytalam tamte tematy i widzę tu coś bardzo niepokojącego.Szczerze myślałam,że takie kobiety są tylko w filmach a tu taka sytuacja.Anif zbyt mocno chce tej ciąży i chyba coś zlego dzieje się z jej psychiką.

Gość gość
Test na krew w aptece?Ile ona ma lat?Dzieci nie powinny miec dzieci:O

Gość A  Anif
Hej,bede niedlugo robic test ale mam pytanko....bardzo sie martwie czy jak juz bede miala rodzic czy dojade na czas do szpitala.Spedza mi to sen z powiek ,boje sie urodzic w aucie,prosze o rady!!

Gość gość
Czyli jednak zafasolkowałaś?hahahaaaaa

Gość gość
Test z Belgii za całe 11 euro to jest coś:) jaka szkoda,że mimo wydanej fortuny był wadliwy:D

Gość gość
to nie test był wadliwy, tylko łajza nie potrafiła na niego nasikać

Gość gość
Z Belgii był wadliwy a na polskiego źle naszczała:) mnie byłoby prościej iść do apteki po drugi a nie siedzieć pół dnia na forum i pytać czy (umówmy się) niewidoczna kreska jest ciążą:)

Gość gość
Może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego w temacie o butelkach ona pisała,że jest w ciąży?

Gość gość
19.34- weź Ty nam to wytłumacz, bo same się zastanawiamy