Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czesc , Chcialam sie Wam wyplakac ;(

Polecane posty

Gość gość
5 godzin się nie odzywa, a ty płaczesz?? Jezu dziewczyno chyba jesteś bluszczem... ja myślałam, że może z kilka tygodni się nie odzywa, a tutaj 5 godzin. Zastanów się nad sobą, może problem leży w tobie, jesteś zbyt natrętna, ciągle chcesz z nim mieć kontakt? Liczysz godziny ile już się nie odzywa, to jest nienormalne, może mu brakuje powietrza w tym związku i dlatego ochłodził kontakt.

Gość gość
GOŚĆ 17:37 POPIERAM ! Nie martw się, może to brzmi dość błacho ale na prawdę tego kwiata jest pół świata ! :D jeśli to kolejny d**ek z którym sie związałaś (jak napisałaś) to musi być coś nie tak z twoim zachowaniem, może za bardzo sie angażujesz, złap na luz. Nie chce to nie. Rób jak on, spotykaj się z przyjaciółmi i zapomnij o nim, niech spada skoro rani taką fajną dziewczynę ! :D Mam nadzieję, że dasz radę, wysyłam Ci duuużo szczęścia, pewności siebie i pozytywnej energii ! ;) :)

Gość gość
no i nadal cisza :( a ja sie martwie naprawde :( od 12 nic nie pisal ale o 12 tylko mi napisal 1 sms i to tak ;/// nie wiem co sie z nim dzieje a tak przezywam bo zawsze pisal mi dzwonil a teraz nic... probuje wziac na luz ale nie potrafie..

Gość gość
bluszczem nie jestem bo on sie spotyka z kumplami i trenuje na silowni i w pilke gra chodzi na basen wiec ma luz.. nawet nie zapyta co u mnie

Gość gość
Masz zadatki na bluszcza, bo "nie napisał nic od 12 och ach", no normalnie nic tylko się pociąć, bo może facetowi nie chce się ciągle wisieć na telefonie. Najpierw ci współczułam, ale teraz zaczynam rozumieć twojego faceta - gdyby ktoś wariował, bo napisałam do niego dzisiaj tylko 1 smsa, to też bym zaczęła się od niego odsuwać :O

Gość gość
i zrobilam tak jak kazaliscie nie pisalam nic a on nadal nic wczoraj i dzisiaj...

Gość gość
nie mam zadatkow na bluszcza tylko nagla zmiana zachowania (z pisania codziennego na zadne mnie martwi) ale nie bede pierwsza sie odzywac zeby nie wyjsc na desperatke

Gość gość
Kochana to zwykly C.H.U.J czego glupia beczysz olej go to palant zadnen facet nie jest wart lez dziewczyny lub kobiety baw sie nie dzwon nie pisz znajdziesz kogos normalnego ale z kazdej takiej sytulacji wychodzi sie z doswiadczeniem pamietaj faceci wola babki silne i takie ktore sobie nie daja w kasze dmuchac tez tego mnie byly nauczyl teraz mam cudowny zwiazek w ktorym pojawi sie lada czas dziecko i nie zaluje ze jestem czasami terrorystka pozdrawiam glowa do gory badz silna a bedzie ok:)

Gość gość
wszyscy każą olewać a to nie jest tak latwo :( juz tyle razy sie sparzylam chyba nikt mnie nie traktuje powaznie :(

Gość gość
i teraz Ci pozadni sa zajeci a wolni to desperaci albo palanci :( myslalam ze tu bedzie inaczej, bo on sie staral i zabiegal byl inny no ale niestety :((((

Gość gość
skoro do mnie nie pisze juz tak jak dawniej to i o mnie nie mysli