Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwny chłopak !!! Nie wiem co o nim myśleć.

Polecane posty

Gość gość

Z jednej strony imponuje mi to jak dobrym jest człowiekiem ale z drugiej nie bardzo go rozumiem w pewnych kwestiach. Ma 25 lat, jest wolny i taki zbyt porządny jednocześnie. Wiem, że ważna jest dla niego religia. Chodzi na msze do kościoła, na pielgrzymce był kilka razy ale on codziennie wieczorem się modli. Tak krótko w 5 minut ale jak mu się może chcieć ? Nawet gdy zmęczony wraca do domu to zawsze musi się pomodlić. Poza tym ma taki zwyczaj, że gdy jest gdzieś z przyjaciółmi to nie całuje dziewczyn jak się z nimi wita albo żegna. Kiedyś jak miał dziewczynę to tylko z nią się całował a gdy ona przyprowadziła koleżanki to mówił im tylko "cześć". Teraz gdy jest wolny to też tak robi. Ciekawe po co ? Przecież to tylko buziak i to nic złego.

Gość gośćuwa
Jednej przeszkadza, że facet za dużo pije a drugiej, że się modli chodzi do kościoła i nie całuje obcych dziewczyn he he he he Może mu się kiedyś coś stało, może coś przeżył i to go zmieniło. Znam przypadek chłopaka który został pobity i miał trepanacje czaszki, prawie umarł. Teraz chodzi codziennie wieczorem do kościoła.

Gość gość
ale babiarz albo damski bokser nie jest dziwny ! Szanuj go ! Może być fajnym "materiałem" na fajny związek

Gość gość
jestem kobietą. tez z reguły na powitanie nikogo nie caluję, nawet w policzek (okeeej, babcię całuję) prócz własnego faceta...jestem ateistką... i co z tego? akurat mi kościół przeszkadza bo mam inne podejście do życia, ale żeby witanie się było problemem -.-