Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rwący ból podbrzusza w 16 tc

Polecane posty

Gość gość

Jestem w 16 tygodniu ciąży. Od kilku dni borykam się z silnym kująco-rwącym bólem w podbrzuszu. Pojawia się przy chodzeniu (mocnym położeniu stopy na ziemię), podnoszeniu czegoś, kichnięciu i po oddaniu moczu. To na pewno nie wiązadła. Ból jest na środku, lekko po prawej stronie. Na pewno na macicy. Ból jest ciągle w tym samym miejscu trwa po kilka sekund, ale jest silny. Martwię się bo wg ostatniego USG właśnie gdzieś tam na przedniej ścianie mam łożysko. Nie chce panikować i latać z byle czym do lekarza, dlatego chciałabym się zapytać czy któraś z Was miała takie coś?

Gość gość
ja miałam często bóle w ciąży, ale u mnie okazywały się nie groźne. JEśli coś Cię niepokoi, jedź do szpitala to skonsultować, przecież w grę wchodzi życie maleństwa.

Gość __Kreska__
Ja miałam czasem takie mega mocne ukłucie, np przy kichnięciu. Zwykle w tym samym miejscu. Nie wiem, czy to mogło być przyczyną, ale mam bardzo nisko położone łożysko - byłam na USG. Jeśli cokolwiek Cię nie pokoi, zadzwoń do lekarza.

Gość gość
Kreska czyli jest tutaj ktoś, kto te ukłucia miał. Trochę mi z tym lepiej, bo przeszukałam internet wzdłuż i wszerz i nic o tym nie znalazłam. Ja łożysko mam nisko, ale ciąża też jeszcze wysoka nie jest, więc lekarz się kazał nie przejmować i zapewnił, ze będzie się podnosić.

Gość gość
kłucia i bóle miałam całą ciążę...nie raz myslałam, że rodzę, a przenosiłam ciążę :)