Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fikcyjne konto w celu sprawdzenia osoby

Polecane posty

Gość gość

Od 9 miesięcy jestem w stałym kontakcie z pewnym chłopakiem, jest o 9 lat starszy ( on ma 29) , dodam tylko że znamy się jedynie z Internetu i nie wiem czy to tylko złudne wrażenie ale wydaje mi się że się zbliżyliśmy do siebie. Nasze rozmowy potrafiły trwać nawet ok 10h , ale tak było oczywiście na początku, teraz ograniczyliśmy się maksymalnie do 5 godzin. Czasami rozmawialiśmy całymi nocami . Jednak wszystko wygląda jakby szło pod związek( no a z tym wiąże się seks) jednak niedawno moje znajome chciały go sprawdzić przed naszym pierwszym spotkaniem w realu i założyły fikcyjne konto , napisały do niego z ofertą seksu bez zobowiązań , a on był chętny nawet w tym samym dniu, na początku byłam zła rozczarowana zrobiło mi się niesamowicie przykro, ale z drugiej strony facet może mieć kilka argumentów : 1 facet w tym wieku ma swoje potrzeby a my nie byliśmy razem, 2 nie byliśmy w związku więc pewnie według niego nie powinnam być zła, 3 dopóki ani razu się nie spotkalibyśmy w realu nie powinnam być zła o nic co on wyczynia z dziewczynami . - Co o tym myślicie , czy z jego strony to było nie w porządku ?

Gość gość
olej typa

Gość gość
obawiam się ,ze każdy facet by się zgodził na takie coś, to jest niestety przykra prawda o nich

Gość sama kiedys testowalam
nie kazdy :)

Gość gość
facet do odstrzału

Gość gość
Daruj go sobie..

Gość gość
Szukaj kogoś w swoim wieku. Ten facet to pewnie ru/chacz, porządni w jego wieku mają już żony, nie daje ci to do myślenia że coś z nim nie tak? I dam ci dobrą radę, faceta szukaj w realu a nie w necie. Ja na netowe znajomości zmarnowalam kilka lat a i tak nic z tego nie wyszło. Lepiej wez sie za naukę a nie za klikanie z 9 lat starszym facetem, ktorego w sumie nawet nie znasz

Gość gość
I nie tlumacz go że ma potrzeby seksualne i dlatego zgodzil sie na sex z obcą baba... przeciez to obrzydliwe. Niech sam sie zaspokaja jak nie ma dziewczyny a nie sie umawia przez neta na sex ryzykując hivem i chorobami wenerycznymi. Glupi facet i za stary dla ciebie i tak. Jestes mloda i naiwna, myslisz ze starszy to bedzie dojrzalszy ale wcale tak nie jest. A jak go swedzi to niech sobie zwali a nie szuka sexu przez neta doopek

Gość gość
podziekuj kolezankom ;P

Gość gość
kazdy facet szuka seksu

Gość gość
no własnie to ze sie od razu zgodzil to wzbudza pewne podejrzenie moze nie traktowal tej propozycji serio tylko se jaja robil

Gość gość
ze niby robil jaja to tylko wykret, gdyby sie okazalo, ze ktos go namierza

Gość gość
No i sama zrobiłaś sobie problem:) nie rozumiem jak ktoś kogoś sprawdza.Czyli sama robisz problem sobie.A koleżanki zadowolone ze już razem nie będziecię.haha

Gość gość
no chyba lepiej zebysmy nie byli razem niz zebym potem z nim byla nie wiedzac ze jest osoba ktora zgadza sie na seks z pierwsza lepsza laska po 1 minucie rozmowy