Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Michal847

Papierosy mi nie smakują

Polecane posty

Witam wszystkich forumowiczów :p Od pewnego czasu zacząłem palić papierosy, ponieważ wszyscy znajomi to robią (jestem mężczyzną, mam 17 lat) ale one po prostu mi nie smakują... próbowałem róznych np. chesterfieldów nieb/czerw , lm nieb/chorwardow czy nawet smakowych devilow. Nie jestem chory na nic a mimo to mi nie smakuja i odrzuca mnie zapach dymu i ten smrod na palcach... ktos tak ma? ;x

Gość gość
musisz mieć smutne życie, skoro zacząłeś palić "bo wszyscy znajomi palą" :) palę od kilku lat, to straszny nałóg, więc skoro Ci nie smakują to chłopie, po co się trujesz?!

Gość gość
Ja nie pale od pol roku i do tej pory z checia by się zapalilo mimo iż taki czas uplynal a to dlatego ze mi papierosy bardzo smakowaly i lubie do tej pory zapach dymu tytoniowego :-( O wiele latwiej by było gdyby mi się on nie podobal lub smierdzial ale niestety. Jednak trzymam się i już nie chce palic ale tak swiadomie nie chce bo szkoda kasy to starsznie drogo kosztuje i na pewno za dwa czy trzy lata będzie jeszcze droższe. Najlepiej by było gdybym nigdy nie probowal i nie palil no ale już nie stety było minelo no i paliłem az do 40 sztuk dziennie do tego doszło. Teraz tego zaluje.

Gość gość
Mi przy rzucaniu palenia pomógł e-papieros.

Gość gość
to ich nie uzywaj umrzesz zdrowszy

Gość dytkaa
ja też nie lubię palić papierosów ;p ale uwielbiam palić fajkę wodną, ale staram się nie robić tego na co dzień, tylko gdy np przyjdą goście ;p Niedawno znalazłam bardzo fajny sklep, z tego typu akcesoriami: http://krolestwotytoniu.pl/551-fajki-wodne ;)

Gość gość
jak można być takim debilem żeby robić to samo co ludzie naokoło nawet jak się tego nie lubi? :o matko, czy aktualna młodzież tak bardzo upadła? Jak Twoi znajomi powiedzą, że wszyscy są homo to się umówisz z jakimś gejem żeby cię przeleciał? W dodatku teraz dopiero odkrył, że jedni ludzie mogą lubić czy nie lubić tych samych rzeczy... Mamusia Ci nie wyjaśniła, że skoro Ty lubisz jabłka a ktoś nie to jest to całkowicie normalne?

jak Ci nie smakują to nie pal. mnie smakowały, a przestałam...tylko mi teraz śmierdzą koło nosa bo popielniczka mojego palacza leży obok mnie. tym bardziej nie warto dla towarzystwa jarać, to już wgl jakaś dziecinada...