Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiecznie obrażony facet mający pretensje o wszystko

Polecane posty

Gość gość

Zacznę od tego, że jesteśmy razem trochę ponad rok. Ja mam 22 lata, on 24. ON czepia się mnie dosłownie o wszystko. Kafeteria uznaje wiadomość jako SPAM, więc sprobuję dodać ciąg dalszy w postach...

Gość gość
O to, że "nie mogę wytrzymać bez komputera" - tak, tak 1-2h dziennie to uzależnienie, a On ciągle bawi się telefonem i komputerem - ale może być. O to, że pomagałam dzisiaj mamie popołudniu, a nie rano. Również, że na spotkaniu z koleżanką wypiłam jedno piwo 2procent - on pije codziennie po 3-4.

Gość gość
O to, że na facebooku wymieniłam parę wiadomości z kolegą ze studiów - na temat zbliżającego się projektu - mam ZAKAZ wchodzenia. Również, że nie powiedziałam mu, że zalogowałam się do gry online.

Gość gość
skąd Wy bierzecie takich idiotów??

Gość gość
I reszty moich "wypocin" już chyba nie wstawię, bo każde zdanie jest uznawane za SPAM

Gość gość
i dobrze, nie wstawiaj, to co już napisała wystarczy żeby wiedzieć, że jesteś strasznie głupia będąc z kims takim

Gość gość
Że kupiłam sobie jakąś sałatkę za 3-4zł do pracy, wg niego to marnowanie pieniędzy - gdy on idzie do sklepu wydaje po 30-40zł na pierdoły i że zapiekanka z kurczakiem była z udka, a nie z piersi. No dosłownie jego zachowanie już mnie śmieszy! Zachowuje się jak dziecko. A jego fochy i obrażanie trwa po 2-3 dni. Męczy mnie niesamowicie jego zachowani

Gość gość
Sama łapię się na tym, że myślę sobie "jak fajnie by było żyć bez niego, żadnych fochów nie wiadomo o co...". BYłam wcześniej w 2 związkach i w żadnym nie było takiego czegoś, takiej kontroli itp. Wiadomo, była zazdrość, ale nie taka przesadzona.... On nie był z żadną dziewczyną... Raz w kłótni powiedziałam mu, że jakby miał wcześniej jakąś dziewczynę, to by mi dziękował za to, że jestem taka wyrozumiała i cierpliwa i za to, że sama nie stroję fochów.

Gość gość
chyba to jest jakiś żart.. jak można być z kimś takim? to nie jest związek to jest postępująca patologia i nie tylko z jego strony ale z Twojej również bo ciągle z nim jesteś... uwierz, że taki ktoś to manipulator i chce sobie Ciebie podporządkować. Uciekaj póki nie jest za późno. Radzę z własnego doświadczenia. Sory za ostrą reakcję ale musze, może dojdzie to do CB.

Gość gość
Autorko przestań już wymieniać te rzeczy bo tylko się ośmieszasz. To że jesteś z takim idiotą i tyranem świadczy o Tobie jak najgorzej. Lubisz byc traktowana jak ścierka do podłogi z tego co widzę.

Gość gość
Moim problemem jest właśnie uległy charakter i on to wykorzystuje... Widzi, że go kocham (albo raczej już, że kochałam, bo wykończyło mnie jego zachowanie)... Szalę goryczy przelało to, że zniszczył nasz wspólny wyjazd nad morze, ponieważ... powiedziałam, że oglądałam jakiś tam film i fajny był i go o tym NIE POINFORMOWAŁAM...

Gość gość
Masz takiego faceta na jakiego zasługujesz. Jakbyś mogła mieć lepszego to byś sobie zmieniła. Co się tak prujesz? Każe ci ktoś dawać mu dupska czy co?

Gość gość
Ja p********* Co za wypociny i ty jestes z Kims takim? Zachowuje sie Jak Baba przed okresem:D