Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

singielka1983

jakie wino musujące a'la szampan polecacie?

Polecane posty

Gość gość30
tylko michel z biedry. wyrafinowany bukiet z lekkim owocowym finiszem,a to wszystko w cenie jedynie 5zł Uroda niezła,nie przesadzajcie, ale fryzure bym zmienił.

Gość Mika_a
Cydr Lubelskzi jest rzeczywiście pyszny. Ja zaserwowałabym go w roli grzańca ;)

Gość Tesławska
W sumie nie widzę nic lepszego od cydru, jabłko do picia

Gość Charlenne
A próbowaliście Młodego Cydru Lubelskiego, pojawił się już, dla mnie to naprawdę odkrycie.

Gość Tamax
Cenię sobie cydr, ponieważ jest na bazie naturalego soku z jabłek, jest smaczny...no i ma bąbelki

Gość Mar_Gooo
No dobra, a znacie coś innego od cydru?

Gość dytkaa
Cydr Słowiański ;p albo Piccolo ;) A wybieram ten Cydr ponieważ robiony jest z owoców a nie z soku: http://cydrslowianski.pl/ Jest to produkt wysokiej klasy tylko z surowych jabłek, z sadów, gdzie uprawia się owoc w warunkach naturalnych i ekologicznych bez niepożądanych oprysków poza okresem wegetatywnym.

Gość Maghik
Odkąd spróbowałam cydru, już nie szukam nic innego, jest swietny nawet popijany sam z lodem...

Gość gość
Jak lubisz w takiej wersji to dorzuć sobie plasterek limonki albo cytryny. Moja ulubiona wersja.

Gość Karolina z Zielonej Gory
Zgadza się, cydr który ma szeroki wachlarz zastosowania. Jest pyszny sam, z dodatkami jak i do różnych dań. U mnie w barku już stale jest obecny :)

Gość Sphunk
A ja dziś do wszystkiego dodawałam truskawki... do cydru też, pokrojone w plasterki... wyszło coś ciekawskeigo

Gość ZicZac
Jest też bardzo orzeżwialący, ma tylko 4% w sam raz na lato

Gość gość
No idealny przynajmniej nie jest tak po nim ciężko jak po piwie np. A w takie upalne dni w sam raz z lodem.

Gość Ilonka_FUN
no dobra, a co może konkurować z cydrem?

Gość marniXg
Cydr jako leciutki alkohol nie sobie równego, babęlki i naturalny smak

Gość HardaXy
nic, nie ma takiego podobnego napoju jak cydr, powstający w wyniku fermentacji soku jabłkowego w niewysokiej temperaturze, z niewielką zawartością 5-7 proc. alkoholu... jest calkowicie naturalny i to się liczy

Gość EvaL
Cechą charakterystyczną cydru jest to, że jest zdecydowanie lżejszy od wina i bardziej owocowy w smaku niż piwo... Uwielbiałam panache ale teraz przerzuciłam się na cydr

Gość gość
Mam zamiar w tym roku zrobić coś w stylu cydru lubelskiego, mam dużo jabłek i muszę je wykorzystać. Macie jakiś sprawdzony przepis?

Gość eryka46
Faktycznie cydr jest pyszny! Mogę polecić Ci jeszcze wina musujące, jak np Varaschin Gran Cuvee Spumante Extra Dry ja kupuje w wyjątkowo niskiej cenie na http://www.wina.com.pl/ :) Przejrzyj sobie ich ofertę, może akurat znajdziesz coś dla siebie.

Gość Granielka
Warto spróbować cydru meli melum ,który ma bardzo oryginalny smak słodziutkich polskich jabłek. Ich trunek wyróżnia się na tle innych cydrów polskich. Warto zapoznać się z ofertą http://www.melimelum.pl/ bo cyfr meli melum sprawdza się nawet na największych imprezach i weselach.

Gość Koszoka
smaczny owszem. co dla mnie jest wielkim plusem to to, że nie jest taki słodki jak inne! mi bardzo pasuje!

Gość reniaa32
Tutaj http://wineavenue24.pl/pl/wino-musujace masz duży wybór win sama bardzo często zamawiam do domu właśnie wina ze sklepu online. I tak szczerze mówiąc za wino wychodzi taniej niż w sklepie. Zamawiamy z mężem większą ilość i mamy jak niespodziewani goście przyjdą