Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kogomacie na chrzestnych dla swoich dzieci

Polecane posty

Gość gość

Mam problem z chrzestnym. Chrzestna bedzie z mojej strony to moja kuzynka z ktora mam swietny kontakt a chrzestnego brak. Moj chlopak ma brata ktorego nie znam jestesmy razem ponad rok... i siostre ktora ma chlopaka niby maja brac slub ale kto wie co bedzie w przyszlosci wiec bez sensu jak wy kombinujecie

Gość gość
brat męża i jego żona

Gość gość
Brat męża i moja najlepsza przyjaciółka :)

Gość gość
skoro ojciec dziecka ma brata to w czym rzecz....?! dlaczego go nie znasz?!

Gość gość
siostra i szwagier.

Gość gość
Nasze siostry...tez byl problem z facetem, wiec mamy dwie chrzestne...lepsze niz ktos na sile :-)

Gość gość
moi rodzice :)

Gość gość
U jednego dziecka to przyjaciółka i przyjaciel u drugiego też przyjaciele a u trzeciego moja siostra i też przyjaciel

Gość gość
Nie znam brata chlopaka bo on jakus dziwny. Zapraszalusmy ich nieraz zawsze odmawiali wiec niech sie buja prosic sie nie bedziemy. Dwie chrzestne fajnie ale u nas w kosciele to nie przejdzie proboszcz na to nie idzie

Gość gość
Rodzeństwo moje i męża.

Gość gość
Moj znajomy byl z dziewczyna wiele lat, mial byc slub i szczesliwe wspolne zycie.siostra tej dziewczyny wziela go na chrzestnego swojego dziecka. Niestety niedlugo przed slubem rozstali sie w niezbyt przyjemnych okolicznosciach. W efekcie kolega jest zmuszony przy różnych okazjach spotykac sie z byłą mimo ze nie sa juz pare lat razem. Nie chce robic dziecku przykrosci bo bardzo je lubi ale musi przytym widywać dziewczyne ktora go bardzo skrzywdzila. Ja po tej historii nie wzielabym na chrzestnego kogos z poza rrodziny.na chrzestnych mojego dziecka wzięliśmy rodzeństwo.

Chrzestna - kuzynka męża. Chrzestny - brat męża ( miał być mój kuzyn,ale odmówił)

Gość gość
Starszy syn ma tylko chrzestną - moją kuzynkę sam ją wybrał bo sam zdecydował że chce byc ochrzczony w wieku o i uważam że dobrze wybrał chociaż osoba bardzo młoda ale chociaż normalna . Młodszy nie jest ochrzczony sam zdecyduje a nawet gdybym go chciała ochrzcic to raczej nie ma w moim otoczeniu osoby która w ogóle nadawała by się na czyjąś chrzestną czy chrzestnego .

Gość avinione
Brat męża i moja najlepsza przyjaciółka :):):)

Gość gość
moja bratowa i mojego meza brat

Gość gość
Ja mam dwie córki i obie mają chrzestnych z rodziny męża,bo z mojej strony nie było kogo poprosić,bo mam z nimi za słaby kontakt i głupio mi było prosić.Mam brata,ale on nie jest chrzestnym żadnego z moich dzieci,bo nie ma bierzmowania.Chrzestnymi starsze córki są brat męża i siostra teściowej,a młodszej siostra męża i szwagier teściowej.

Gość gość
1 dziecko brat męża i kuzynka męża 2 dziecko mój brat i żona szwagra 3 dziecko moja kuzynka i przyjaciel męża 4 dziecko moja przyjaciółka i mój kuzyn

Gość Andzia04
Ja natomiast nie mam rodzicow chrzestnych tylko dwoch swiadkow chrzestnych. Mojego szwagra i brata ojca dziecka. Mam corke i to jedyna dziewczynke w rodzinie wiec jest rozpuszczana przez facetow niesamowicie. Maja fajne podejscie do mojej corci i nie sa tylko swiadkami chrzestnymi od swieta. Uwielbiam patrzec jak moja corka jest zabierana po szkole przez nich do kawiarenek na ciacho i czekolade, lunch czy tez na jakies wypady za miasto. Mysle, ze chrzestni powinni byc mlodzi i miec radoche z przebywania z dzieckiem a nie ludzmi od prezentow. Mi sie udalo i jestem zadowolona z wyboru. Corka ma 10 lat, panowie 30 i 44. Pierwszy juz zapowiada, ze bedzie w razie czego pilnowal w klubach drugi natomiast ,ze przypilnuje aby zwiedzila kawal Swiata.

Chrzestna to moja siostra Chrzestny to moj kuzyn U meza nie byli kogo wziasc. Ma brata ale maz go nie chcial brac bo pazerny jest na kase i wielka laske by zrobil ze sie zgodzi dlatego nawet nie pytalismy (jego zonka po pijaku kiedys mi wygadala ze szkoda mu kasy by bylo na chrzesniakow bo ostatnio o tym rozmawiali).

Gość gość
Ma 1 chrzesnego, nie braliśmy 2 jest to wujek dziecka

Gość gość
1 dziecko moja siostra i brat męża (totalna pomyłka -zero zainteresowania chrześniakiem:( za to moja siostra super -nadrabia za dwoje:) ) 2 dziecko mój szwagier i siostra męża (oboj***ardzo zaangażowani:-) ) Z doświadczenia wiem ze lepiej wsiąść nawet przyjaciół niż rodzeństwo bo tak wypada. U nas brat męża ma olewający stosunek do syna widział go moze z 2 razy..na początku zapraszaliśmy ale teraz juz daliśmy sobie spokoj i nie będziemy sie poniżać. Szwagier męża którego zona jest teraz chrzestną drugiego dziecka przejął jakby obowiązki chrzestnego bo szkoda mu naszego dzieciaka...

Gość gość
Mój brat i męża siostra.