Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietka8806

Nietypowe wyniki testów, help!

Polecane posty

Gość kobietka8806

Witam, wiem, ze tematów o testach są tysiące ale nie mogłam znaleźć nic co by wyjaśniało moje wyniki. Otóż co: staramy się z mężem o maluszka, dopiero zaczynamy właściwie starania, kiedy test owulacyjny pokazał dwie kreski zabraliśmy się do roboty :) to było 02.09. Wczoraj i dziś wykonałam test i tu jest zagwostka, bo obydwa testy wyszły negatywne rano, a pozytywne wieczorem!! Czy któraś z Was też tak miała? Do lekarza jestem umówiona dopiero na przyszły tydzień...umrę z ciekawości! ;)

źle napisałam - robiłam osobno test rano i wieczorem, w sumie 4. nie żebym czekała na wynik od rana do wieczora :)

Gość gość
jutro zrob osiem, co godzine koniecznie to odpowiemy

Wydaje mi się, że forum jest po to aby pytać i otrzymywać odpowiedź. Nie masz nic do powiedzenia ponad durne złośliwości - nie komentuj.

Gość gość
ale jakiej odpowiedzi sie spodziewasz??? na 100 procent jestes w ciazy- chcesz uslyszec,jak ci tak napisze, to uwierzysz???

Nie oczekuje od Ciebie odpowiedzi - ciekawi mnie czy ktoś też miał tak, że rano była 1 a wieczorem 2 kreski. Z reguły jest przecież odwrotnie i to mnie zastanawia! :)