Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość egeshege96

Młoda przyszła matka obojętność faceta..

Polecane posty

Gość egeshege96

Witam . Mam 19lat i jestem w 19 tc . W tym roku kończę szkołę i chciałam zamieszac wspólnie z moim chłopakiem z którym jestem juz prawie 4 lata. Rodzice obiecali nam pomóc na ile będą mogli ale jednak jego zachowanie budzi we mnie obawy :'( nie interesuje się dzieckiem, nie pyta jak sie czuje, ani raz też nie widzialam żeby cieszył się z tej ciazy :( niby mówi że mnie kocha i że sobie poradzimy ale jakoś brakuje mi uczucia i miłości :( przez co nie umiem do końca cieszyć się rosnącym we mnie malenstwem :( być może to wszystko go przeraża bo nie ma stałej pracy tylko 'na czarno' i wychowywał się bez ojca :( nie wiem juz co o tym myśleć :'( czyżby jego uczucie z momentem ciąży zgasło?:( od zawsze był o mnie chorobliwie zazdrosny i dużo poświęcił by być ze mną i starał się do końca o mnie... a teraz czuje się jakbym go juz nie obchodziła... Czy wasi partnerzy też byli tacy inni w czasie ciazy?:( co robić dalej?:( Kocham go i chciałabym byśmy byli razem w 3 i on też nieraz tak mówił ...

Gość rwrwerw
Skoro ty masz 19 a on pewnie nie wiele więcej, to jesteście właściwie dziećmi, a zwłaszcza ten "facet" mentalnie chłopcem. Czego się po chłopcu spodziewałaś? Nie trzeba było pomyśleć?

Gość gość
dlaczego sie nie wyskrobałaś? nie macie warunków do dziecka to jak ma sie z niego cieszyć? głupia jesteś czy jak?