Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja dziewczyna jest aseksualna

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie co mam robić. Jestem z dziewczyna 2 lata na poczatku jak to robiliśmy przez jakies pół roku bylo wszystko ok albo mi się tylko tak wydawalo . Juz tyle czasu minelo jak się mi nawet nie dała dotknąć a jak już było to zawsze mówila ze mi to obojętne i chciala bardzo szybko zawsze . Wczoraj wyslalem jej o aseksualności żeby sobie poczytala . I stwierdzila ze nie jest inna ze nie jest asex . Dzisiaj u niej bylem to bardzo plakala ze jest inna i że nasz zwiazek się rozpadnie przez to bardzo ja kocham i nie chce zeby tak bylo jest moim calym światem . Co byscie zrobili na moim miejscu

Ja żyję z aseksualnym mężem. Powiem ci jedno: wiej! Nie da się zbudować dobrego związku bez sfery erotycznej. Jeśli nie chcesz cierpieć, zdradzać, żyć w związku bez namiętności to ją zostaw. I nie wmawiaj sobie, że to się zmieni. Bo tak nie będzie. Każdy ma inną naturę, każdy ma inny temperament. W tej sferze warto się zgrać, by nie przeżywać gorzkiego rozczarowania.

Gość gość
Byłem kiedyś 5lat z kobietą która też była asex. Spędzaliśmy razem całe weekendy a sex był tylko w niedzielę późnym wieczorem przed moim odjazdem i to co drugą niedzielę-potrafiła się tłumaczyć że ma okres przez dwa tygodnie