Wiedźmy HOGATA I CHLORINDA 0 Napisano Wrzesień 15, 2014 Ktoś doniósł, że mam lewą grupę. Co robić, mam papiery od ortopedy i okulisty. Dlaczego ktoś donosi na mnie do ZUS i PFRON? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 15, 2014 Nie boj sie. Nie zabiora. Po tobie od razu widac ze jestes niepelnosprawna (umyslowo). Pierwszy raz fakt ze nie masz matury dziala na twoja korzysc ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wiedźmy HOGATA I CHLORINDA 0 Napisano Wrzesień 15, 2014 Nie mam matury ale uczę się kolejnych zawodów. Zamierzam zdać maturę, zamierzam zdać egzamin zawodowy (który oblałam w technikum) technik organizacji usług gastronomicznych. Jednak zostałam w szkolę policealnej do której zapisałam się rok temu o profilu technik rachunkowości. Zapisałam się teraz do trzech szkół policealnych: technik informatyki, administracji, organizacji reklamy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 15, 2014 I co z tego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach