Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odszedł do niepełnosprawnej

Polecane posty

Gość gość

chłopak, z którym bylam 2 lata zostawił mnie dla dziewczyny, którą ledwo zna. ona nie ma nogi, chodzi na protezie i co chwile żebra i wyłudza od wszystkich kase na rehabilitacje. jest fałszywa i roszczeniowa. nie wierze, ze to się stało:/

Gość gość
a co ze bez nogi to jakaś inna kobieta?:o widocznie sie zakochał

Gość gość
widocznie to byl fetyszysta ktory lubi kaleki. Nie masz za kim plakac, ogarnij sie ;)

Gość gość
eh kolejny temat o niepelnusach,widocznie ona daje jemu cos czego ty nie dajesz.

Teraz wszystkie na Ciebie naskoczą, że jesteś nietolerancyjna, że wszyscy jesteśmy równi i każdy ma prawo do miłości :D ale fakt faktem. Ja też bym się zdziwiła w takiej sytuacji. I nie mam nic do niepełnosprawnych.

Gość gość
a to jeśli zakocha sie w kimś niepełnosprawnym to znaczy że jest sie fetyszystą i dewiantem? leczcie sie ludzie:o

Gość gość
owszem,takim dewiantem jest baltek od bogusi

Gość gość
to obyście kiedyś nie stracili nogi ani reki w jakimś wypadku bo kazdy kto sie w was zakocha bedzie nazywany dewiantem

Gość gość
mnie się ten bartek podoba, chciałabym takiego faceta, porządny, schludny, wypłatę przynosi do domu, zajmuje się wszystkim, gotuje, sprząta, super facet!!

Gość gość
jesli sam nie ma reki lub nogi to co innego

Gość gość
czy są w tym temacie jacys faceci? niech oni się wypowiedzą, bo kobity piszą farmazony o tolerancji, ale niech ktorys chłopak się wypowie czy chciałby laske bez nogi??

Gość gość
ja bym nie chcial, to anty podniecajace i obciach.

Gość gość
co innego jesli w czasie związku miala wypadek i stracila nogę, a co innego wziąć sobie kalekę. Ja znam przypadek ze zdrowy facet ozenil sie z karlicą... czy to wg was normalne?

Gość gość
ja też znam dziewczyna bardzooo niską przez brak jakichś hormonów i miała kilku facetów, dalej jest w zwiazku czyli teraz wiem że to dewiant:o

Gość gość
miałem laske z protezą nogi i wszystko było okej (nawet moi znajomi się nie orientowali, ze nie ma nogi, bo im ściemniała ze się na schodach wywaliła itp.)no i było dobrze dopóki nie poszliśmy od łóżka. dziewczyna ściągnęła protezę i ... masakra zobaczyłem kikut i zwiałem

Gość gość2529
Większość z was leczy kompleksy photoshopem i CKM-em, taka prawda :D Narzekacie jak laska ma za dużo makijażu, a tego przecież oczekujecie tak naprawdę, bo laska z gazety to dopiero ma tapir i tapetę :P Mam kuzynkę która od urodzenia jest na wózku inwalidzkim (Ma wspaniałego męża i dwoje dzieci) Takie coś uczy życia i POKORY, do pięt jej nie dorastacie z tymi szczeniackimi komentarzami i ogólnym podejściem do życia. Życia k***a jeszcze nie znacie i mózgi co nie których po za liceum jeszcze nie wyszły jak widać. Ze szczylami na takie tematy nie warto gadać :O

Gość gość
Większość z was leczy kompleksy photoshopem i CKM-em, taka prawda smiech.gif Narzekacie jak laska ma za dużo makijażu, a tego przecież oczekujecie tak naprawdę, bo laska z gazety to dopiero ma tapir i tapetę jezyk.gif Mam kuzynkę która od urodzenia jest na wózku inwalidzkim (Ma wspaniałego męża i dwoje dzieci) Takie coś uczy życia i POKORY, do pięt jej nie dorastacie z tymi szczeniackimi komentarzami i ogólnym podejściem do życia. Życia k***a jeszcze nie znacie i mózgi co nie których po za liceum jeszcze nie wyszły jak widać. Ze szczylami na takie tematy nie warto gadać pechowiec.gif x i pewnie z tego tytułu że jeżdzi na wózku jej mąż też jest dewiantem:D

Gość gość
dewianci sa wsrod nas!

Gość gość
Nie ma się co obrażać o dewianta, jeżeli ktoś ma odchylenie seksualne ( np w tym wypadku pociąg do osób niepełnosprawnych) to to fachowo nazywa się dewiacja i tyle, to tylko okreslenie