Wiedźmy HOGATA I CHLORINDA 0 Napisano Wrzesień 15, 2014 Czy powinnam się uczyć do matury?? i iść od razu na studia pedagogiczne? Czy powinnam np. po uczyć się oprócz do matury do egzaminu zawodowego: technik organizacji usług gastronomicznych, technik rachunkowości oraz uczyć się w szkołach policealnych do których się zapisałam: technik organizacji reklamy, technik administracji, technik informatyki??? Czy 5 tytułów technika jest lepsze niż jeden tytuł licencjata i jeden tytuł magistra. Proszę bez dogadywania, porozmawiajcie ze mną poważnie na ten temat i doradźcie coś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 15, 2014 jebnij ty się w łeb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 15, 2014 Tak jak pisalam godzine temu, won do ksiazek, bo od tych glupich dywagacji nic nie bedziesz miala, i skisniesz na rencie. Nie umiesz czytac czy jak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wiedźmy HOGATA I CHLORINDA 0 Napisano Wrzesień 15, 2014 Ale powinnam uczyć się w tych szkołach policealnych czy zostawić to i uczysz się już tylko do matury? Jak się powinnam uczyć języka angielskiego. Na youtube oglądam bajki w języku angielskim i uczę się słówek. Ale jak się wyuczyć matematyki? A tutaj zdobyłabym aż 5 tytułów technika. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 15, 2014 Ucz sie do matury. Jak masz sie uczyc? Efektywnie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wiedźmy HOGATA I CHLORINDA 0 Napisano Wrzesień 15, 2014 Właśnie tak zrobię!!! Nie wiem tylko jak to będzie wyglądać gdy w wieku 25 lat rozpocznę studia. Chyba będę najstarsza na roku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 15, 2014 Spokojnie :D :D u mnie były takie stare baby 40-50 lat :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 16, 2014 Pedagogika - fabryka bezrobotnych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach