Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szczesliwa z nim?

Polecane posty

Gość gość

Czuje sie samotna. Mam faceta, 6 lat starszy. Mowi, ze baardzo kocha, a czasem czuje sie zaniedbana przez niego. I to nie raz czy dwa, sa takie sytuacje gdzie naprawde go potrzebuje a on znika. Mowi i robi co innego. Zle mi z tym. Pytam go, czy sie znudzil mna, on zaprzecza i wyznaje mi milosc, by zas znow mnie zostawiac sama. Oczekuje cos innego od niego, ja od siebie daje mu duzo, a on? Nie jest empatyczny. Ah ah zastanawiam sie czy bylabym sszczesliwsza z kims innym?

Gość gość
Ile jesteś z tym facetem?

Gość gość
jeżeli to długotrwały związek, to z opisu ewidentnie wynika, że wpadła do Was rutyna. typowe dla dłuższych związków- niestety, typowe też dla facetów, którzy wychodzą z założenia że zdobyli kobietę i już jest definitywnie ich. otóż błąd, bo kobietę trzeba doceniać przez cały czas. porozmawiaj z nim, naprawdę to powinno pomóc. bądź szczera i słowna, powiedz, że czujesz się zaniedbywana, że wszystko kończy się u Was na słowach. rozmowa musi być fundamentem związku, dlatego ucieknij się do tego. jesli to nie pomoże, to już sytuacja się rozjaśni. postaw go trochę pod ścianą, tak by wiedział że nie jest Ci z tym wesoło

Gość gość
A to nie było tak ze on sie starał a ty nie okazywałaś ze ci zależy? czesto tak jest ze facet sie zakochuje stara sie jak moze dziewczyna to zlewa (nie mam pojęcia dlaczego) a potem on odpuszcza bo juz nie wytrzymuje i wtedy liczy ze ty sie zaczniesz starać.