Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o redaktorzynie Rafale Zienkiewiczu?

Polecane posty

Gość gość

Czy można go nazwać PiSmakiem?

Gość gość
Bardzo inteligentny dziennikarz .Super jest jego "Michnikowszczyzna " jest na YouTube .Warto posłuchać .Blyskotliwie ocenia polityczne wydarzenia w TV Republika.Chyba najlepszy w tej chwili publicysta

Gość myszko_Ty_moja
dziennikarz fotelowy przyklejony do fotela a następców Waldemara Milowicza brak !

Gość gość
Bo jest publicystą i pisarzem.Nie reporterem wojennym Ani dziennikarzem śledczym

Gość myszko_Ty_moja
każdy program telewizyjny , radiowy zdobywa swoich fanów , gdy dziennikarz prowadzi transmisję na żywo z pola bitwy, z pola walki a taki Lis lub Zienkiewicz wsadzi swój zad w fotel, zaprosi do rozmowy znanego polityka i za 20 minut rozmowy inkasuje 10 tys. PLN albo więcej, zada pytanie i czeka na odpowiedź a minuty emisji programu lecą , a pojechać na wojnę panie dziennikarzu i zrobić program na żywo to strach ?

Gość gość
nie kojarzę gościa

Gość myszko_Ty_moja
polskie wojsko trenuje razem z wojskiem NATO w okolicach Lwowa, kto z dziennikarzy pojechał zrobić materiał filmowy na ten temat ? czy wszystkim przyrosły zady do foteli ?

Gość gość
Ziemkiewicz nie jest reporterem .On pisze książki , felietony .To co innego .Ktoś pisze że go nie kojarzy ? Che che che .Ponieważ Ziemkiewicz jest krytyczny wobec Tuska na jego nazwisko jest cenzura w prorzadowych mediach.Nie wolno skrytykowac PO i Tuska.Nie wolno !.Wolno pokazywać tylko Lisy i Kuźniary .Oni zawsze pochwala jak trzeba.Che che che .