Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziś trzeci dzień odkąd się nie odzywam do niego i usunelam konto na fb

Polecane posty

Gość gość

Od trzech dni nie mam konta na fb (bylam tam często) i nic do niego nie pisze.. On też milczy.. Wkurzył mnie chciał spokoju to ma..ale czuje że wróci, że się odezwie..tylko stosuje takie gierki po to bym zanim latała..więc zagrałam jego bronią czyli olewka...zobaczymy co to da:)

Gość gość
usuwać konto na fb na złosc facetowi , pokazujesz tylko w ten sposób jak bardzo jest dla ciebie ważny i decyzyjny tępa idiotko

Gość gość
No niestety, ale osoba powyżej ma rację. Nie sztuką jest nie jeśc batona jak się go nie ma-sztuka jest nie zjeść go, mając sztukę w torebce. I tak samo jest z Tobą-sukcesem byłoby mieć fb i nie wchodzić na jego konto/nie pisać do niego-ignorować go.

Gość gość
Nieee, no jak usunęłaś konto na FB , to sprawa poważna jest, eh dzieci dzieci A jak nie fb to myk na kafe ;) idź na spacer lepiej i głupot nie wypisuj

Gość gość
No dokładnie, założyć konto ile to pracy, miesiące żeby odnaleść dawnych znajomych itd, a dla jakiegoś pajaca w jedna sekunde wszystko w p**d.....u

Gość gość
Fb, nasza klasa itd...tam sie toczy wsze życie ?? Wariacje ze zdjęciami, lajkami, plotki o znajomych których się nie lubi a ma w znajomych, paranoja!! A na kawę nie macie z kimś iść !! No to sie nie dziwcie, że w realu wszystko leży na łopatkach ! idźcie wszyscy na terapię uzależnień:P

Gość gość
9.40-nie o to chodzi czy fb jest fajne czy niefajne, nie rozumiesz tematu, ale o to że kasuje konto z powodu faceta bo jest zła na niego

Gość gość
E no:) spokojnie:) taka głupia to ja nie jestem..:D Konto jest zdezaktywowane tylko:) więc w każdej chwili gdy się zaloguje konto istnieje dalej:) tylko zawsze wiedział że ja tam ciągle siedziałam i czekałam na niego i wgl widział wszystko co lubię i z kim pisze tzn komentarze wiem bo pokazywał zazdrość o kolegę z którym coś pisałam ale oczywiście nic złego ale dla niego wystarczający powód by zaczac kłótnie.. bez tego nie będzie wiedzieć nic co się ze mną dzieje ..postanowiłam dopiero za dwa tyg wejść na fb spowrotem..żeby nie wyjść na głupią to usprawiedliwie się tym że ktoś mi się włamał na konto i mi zdezaktywowali fb tymczasowo :)

Gość gość
Kasuje konto bo jest zła na niego ? nie kompromituj się !! To ona zyje tylko dla faceta? Tak ma w d***e tych znajomych i przyjaciół na fb, że bawi się w dezaktywowania konta i inne gierki ?? Puknijcie się mocno w łeb!

Gość gość
Może i to dziecinnie brzmi co tu pisze ale nie jestem dzieckiem:) mam 22lata mieszkamy daleko od siebie to kontakt mamy tylko przez właśnie fb i telefon..a że w ostatnim czasie mnie totalnie olewał raz że kocha innym razem że to nie ma sensu to się wkurzyłam bo mógł sobie pozwalać na takie traktowanie gdyż z fb wiedział co u mnie widział o czym pisałam z znajomymi to nie musiał się odzywać do mnie bo po co..skoro widział że żyje..ale teraz powiedziałam że koniec z tym..pierwsza nie napisze..to on chciał końca..po czym na końcu dodał że to moja decyzja heh tak mnie wkurzył że teraz będzie musiał się wysilić i napisać sms bo inaczej nie będzie wiedział nic..

Gość gość
O ja... Włącz to konto a będzie pierwszą osobą któa napisze, a jak nie tzn że ma Cię w d i już. Jak się nie odzywa 3 dni to już się nie odezwie, albo kasy na tel nie ma, albo w złości twój nr usunął i nie ma pojęcia jak się z Tobą skontaktować teraz.

Gość gość
E nie usunął napewno numeru:) założe się że czeka aż to ja się odezwę bo tak zawsze było pierwsza wyciągalam rękę..bo jemu duma nie pozwalała..i zauważyłam że stosuje tą taktykę olewania mnie żebym ja bardziej się starała i fakt zadziałało to na mnie ale teraz już się nie dam jeśli myśli że znów ja będę zabiegać o tej związek a on wielce się będzie zastanawiać czy chce być ze mną czy nie chce, czy kocha czy nie..zachowywałam się cały czas zadojrzale w naszym związku to wywoływał we mnie emocje takimi gierkami więc teraz ja też zrobię to samo mu..

Gość gość
Przestań pisać do siebie i podbijać ten denny topik !!!!

Gość gość
Co?? :D a czy ja pisze sama do siebie?? Głupia jesteś czy co? Piszą ludzie to odpisuje..o chooy ci chodzi :D

Gość gość
pewnie naczytała się zołz czy cos tam. na uczuciowym ostatnio też był taki topik "jak zadzwoni jednak to mu powiedz, ze jesteś zajęta, że idziesz na basen, potem do kolezanki, i że możecie spotkać się za kilka dni"

Gość gość
Nie chodzi o zołzy by grać zołze tylko by nim wstrząsnąć bo zachowywał się award strasznie niedojrzale i rozmowy nic nie dawały a podobno faceci reagują nie na słowa a na brak kontaktu

Gość gość
nie, no jestes w chuj dojrzala jarając się fb :D to teraz przejrzyj lokalne wiadomości u niego w mieście, może będzie historia jak to "karol, lat 25, przeżył traumę bo jego kolezanka zdezaktywowała konto na facebooku"

Gość gość
Jestem dojrzała i tak też się zachowywałam ale teraz specjalnie zachowuje się tak żeby zobaczył jak to jest być olewanym i gdy druga osoba zachowuje się jak dziecko

Gość gość
buahahha, no właśnie pokazałaś tym jak ci na nim zależy !! pojmij to durna istotko. Koleś musi mieć niezły ubaw z ciebie

Gość gość
podobno zaklinanie rzeczywistości działa wiec sobie powtarzaj "jestem niezalezna emocjonalnie, jestem dojrzała, nie mam obsesji na punkcie faceta" itd

Gość gość
Jak mi zależy? Jak jemu zależy! Najpierw nieodzywa się pisze co drugi dzień na moje smsy potem gdy ja milcze w środku nocy pisze że kocha a po paru dniach milczenia czepia się o to że pisałam z kolega po czym mówi że on na mnie nie zasługuje i na nikogo a potem żebyśmy dali sobie spokój bo nie ma sensu ja mu na to że ok a on dodaje ,,tak właśnie robisz..ale to twoja decyzja powodzenia pa' to jak ja mam takie zachowanie rozumieć?

Gość gość
idź sie przebiegnij z 20 km to ci przejdzie. Dywagacje życiowe infantylnej 22 -latki. Konto na fb i rozmyslania.. Zerwij liść akacji i se powróż, albo wosk wylej, bo na takim jesteś poziomie, ty i te twoje nudne przemyslenia

Gość gość
Autorko, wiesz co to interpunkcja? Bo nawet bełkotliwy sposób pisania przemawia za tym, że bliżej Ci 16latki.

Gość gość
A ile on ma lat :)?

Gość gość
Ma 24lata