Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

znajomi odkąd wydali córke za mąz i zostali dziadkami całe zycie podporządkowują

Polecane posty

Gość gość

rodzinie swojej córki , są jeszcze młodzi, po 40 tce, i całe zycie i byt podporządkowany jest rodzinie córki, wnuczkowi i jej męzowi, załatwili im pracę, pracują i pomagają finansowo córce, cały dom dostosowali do małego dziecka bo wnuczek może przyjechać nie organizują już imprez dla swojego towarzystwa, nie chodzą na imprezy, nie urządzają grilla w ogrodzie , robią grilla ylko dla rodziny córki , na jej wesele wydali prawie 70 tysięcy żeby było jak w bajce , nigdzie razem nie wyjadą uważacie to za normalne bo mi się wydaje że powinni żyć dla siebie , wyjechać gdzieś razem , nie wiem czy takie czasy nastały czy ja jestem dziwna ? :O

Gość gość
może to jest dal nich najważniejsze. Każdy ma jakieś priorytety w życiu. Ich jest rodzina. Twoje priorytety widocznie są inne, ale to nie powód do obrabiania tyka znajomej na forum publicznym

Gość gość
ale przeciez wcześniej zyli inaczej i mieli takie same priorytety jak ja a odkąd córka ma rodzinę cały świat ich sie zmienił , sa innymi ludźmi, żyją dla córki w 100 %

Gość gość
ale przeciez wcześniej zyli inaczej i mieli takie same priorytety jak ja xxx aha! czyli wszyscy mają żyć tal jak ty - bo jeśli żyją inaczej to są nienormalni, tak?

Gość gość
ale co Cie to obchodzi??? oni sa szczesliwi i tyle

Gość gość
ale co im bronisz? TWÓJ czas Ci zabierają tym? TWOJE pieniądze tracą? kolejna ohydna purchawa która leci na forum obgadywać jak widać SZCZĘŚLIWYCH ludzi. swojej d**y pilnuj

Gość gość
dlaczego im się świat zmienił gdy córka załozyła rodzinę ? przeciez szkoda mi ich, sa mlodzi , dopiero 40 pare lat i nie zyją dla siebie , nawet ciucha sobie nie kupią, nic juz nie potrzebują, wszystko dla córki i wnuczka powinni np gdzieś razem wyjechać, pobyć ze sobą , pójśc na imprezę , posmiać sie w gronie przyjaciół oni tak jakby skończyli już życie

Gość gość
wczęsniej jak była zima to wyjeżdzali na narty albo siedzieli sobie w kuchni ze znajomymi, teraz już nie wyjeżdżają na narty tylko siedzą w domu w zime i grzeją w piecu że w całym domu jest 28 stopni ! bo jak wnuczek przyjedzie musi miec ciepło mam nadzieje że nie skończę jak jak oni :O

Gość gość
"przeciez szkoda mi ich" a mi Ciebie szkoda. jak nędzne, puste i bezwartościowe musi byc Twoje zycie skoro wtrącasz się w życie innych. szczesliwi ludzie nie mają takich potrzeb chociaż z drugiej strony osoby takie jak autorka wzbudzają we mnie obrzydzenie, wiec nie wiem czy litość jest silniejsza

Gość gość
pewnie sama jestes kobitą która z dzieckiem żeruje na rodzicach i dlatego jeździsz po autorce