Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 144złnaAllegro

UZDROWIENIE duszy, aury, karmy. WRÓŻBA, tarot i skrypt.

Polecane posty

Gość 144złnaAllegro

To usługa pewnej MIRRIEL na Allegro. Proponuje Ona to osobom mającym problemy np. w miłości, finansach, samorealizacji itd ... - diagnozę aury i czakr - uzdrowienie przekonań - channeling przesłania od przewodników duchowych - dekret uwalniający - oczyszczanie aury - odblokowanie czakr - indywidualny plan afirmacji, dekretów i praktyk do samodzielnego wykonania. Dzięki temu można poznać swoją karmę, przeznaczenie, przyczynę swoich problemów. Można poznać swoją aurę, oczyścić swoją świadomość z destrukcyjnych wzorców. Trzeba wybrać jeden problem swojej duszy, który chce się uzdrowić a zlikwidowanie tego jednego problemu umożliwi likwidację także innych bo problemy lubią chodzić parami. Poza tym MIRRIEL oczekuje też podania imiona, daty urodzenia i zdjęcia z dobrze widocznymi oczami. Należy też napisać krótko coś o sobie z ukierunkowaniem na ten jeden problem. Tu link : http://allegro.pl/uzdrowienie-duszy-aury-karmy-wrozba-tarot-skrypt-i4611702699.html Czy Waszym zdaniem warto spróbować ??? Mam spore problemy ze swoją psychiką. Mętlik w głowie, brak energii do działania, kilka dzwinych przekonań życiowych i postaw. Uważacie, że to może mi pomóc ? Próbował ktoś ?

Gość 144złnaAllegro
podnoszę

Gość 144złnaAllegro
jeszcze raz ;)

Gość gość
gdybym chcial sie k***ic to najbardziej dochodowy sposob :D

Gość 144złnaAllegro
do 3 razy sztuka

Gość 144złnaAllegro
Film niedostępny :(

Gość gość
Nas/rane masz we lbie.... 144zl, kup se za to lepiej mlotek i walnij sie w łeb

Gość gość
Osobiście byłam w takiej sytuacji, że nic mi sie nie chciało, było mi smutno, ciągle chciało mi się spać, brzuch mnie bolał ,głowa, nie dobrze mi sie robiło, słabiło mnie od czasu do czasu, traciłam równowage. Przypadkowo trafiłam na stronę http://energiaduchowa.pl i zamówiłam oczyszczenie aury. Z dnia na dzień moja sytuacja zaczęła się poprawiac. Odzyskałam radość życia i w końcu mam lepsze samopoczucie.