Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziecko wypluwa to co dostaje do picia

Polecane posty

Gość gość

witam, czy któraś z mam miała lub ma taki problem ? moja niespełna 2 letnia córka od jakiegoś czasu wypluwa to co dostaje do picia. wystarczy ja zostawić na 5 sekund i już cała do przebrania, na dzień dzisiejszy muszę ją pilnować i dostaje pić tylko w mojej obecności, pozostawienie kubka w widocznym dla niej miejscu oznacza, że za chwilę będzie zalała do stóp..nie mam pojęcia czy to taka forma zabawy ?? z jedzeniem nie miałam nigdy problemu, a teraz upatrzyła sobie to wypluwanie, prośby nie działają a kary ? nawet nie wiem jak mam reagować w takiej sytuacji, po prostu mówię jej aby tak nie robiła i ją przebieram, przecież nie będzie chodzić cała mokra..pamiętam, że kilka miesięcy temu robiła podobnie, tzn brała w usta trochę wody i chlup na podłoę ale jej przeszło..zmiana wody na sok powoduje to samo..

Gość gość
Zwykla zabawa- moj syn tak robil. Uwazal ze to zabawne, eksperymentowal ze wszystkim - zupa, mleko, soki. Przyzwyczail sie ze go potem przebieram wiec jak kolejny raz to zrobil i musial chodzic w mokrej koszulce odechcialo mu sie plucia piciem. Ale zapewniam cie ze to taka forma zabawy :)

Gość gość
czyli podejrzenia słuszne :) dzięki za odpowiedź :)