Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pozytywne testy a brak ciazy

Polecane posty

Gość gość
Oj dzięki za pomoc kochane jestescie albo kochani:)

Gość gość
No brałam ta luteine 2 tabl rano i dwie wieczorem pod język i kwas foliowy od piątku do niedzieli

Gość gość
Ja bym powiedziała. Nie ma czego ukrywać. Napisz po wizycie co ci lekarz powiedział.

Gość gość
Oki ale sie stresuje wiesz od biopsji minęło tylko pół roku. A czy dzis moze cos zauważyć lekarz jak w ciazy jestem ?

Gość gość
A ta ciaze pozamaciczna w usg widac? Bedzie jak cos

Gość gość
Zalezy który to tydzień. U mnie w 7 bylo widać. A jesli chodzi o poazamciczna to nie mam pojecia ale nie martw sie na zapas. Mysl pozytywnie . :-)

Gość gość
To fajnie a który teraz jestes a chodzisz z partnerem czy nie na badania a mój chciał ale niestety nie wiem zy lekarz sie zgodzi i czy to nie za szybko zeby poszedł?

Gość gość
Ja juz dawno urodzilam . Syn ma dwa lata :-) maz ze mną chodził na wizyty. Do gabinetu wchodził dopiero jak mialam miec usg. Wczesniej siedzial pod drzwiami. To czy cos bedzoe widac duzo zalezy takzd od sprzetu ale doświadczony lekarz i bez usg potrafi stwierdzić ciążę, po samym badaniu na fotelu.

Gość gość
A wiesz ja to sie nie boje tego ze jestem w ciazy tak bardzo tylko chyba samego porodu i wogole ze sobie nie dam rady :( Ze za młoda i głupia na matkę jestem niestety . Tyle sie nasłuchałam o porodach . Chociaz jak to moja mama mówi ona jak mnie rodziła to mówi ze miała 3 skurcze. Stekla piardla hehe i juz byłam fakt ze sina i nie płakałam ale mnie doprowadzili do porządku po miesiącu w inkubatorze . Ale z bratem rodziła bardzo długo ... Ehhh

Gość gość
Autorko wybacz,ale po twoim słownictwie i stylu pisania mam nieodparte wrażenie,że jesteś mało inteligentna.Pewnie skończyłaś tylko zawodówkę,jesteś ze wsi i szybko wzięłaś ślub żeby wyrwać się z domu.Teraz byle jak najszybciej zaskoczyć i siedzieć na utrzymaniu faceta:O

Gość gość
Hm nie jestem ze wsi pracuje także studiuje i nie mam zawodówki a co do mojego słownictwa to każdym swój sposób na wyrażanie sie . Wiesz ja mam swoje oszczędności i nie wyszłam za maz no ślub ani czyjaś gotówka mi niepotrzebna do szczęścia . A zaskoczyć to moze zębatka nie ja .

Gość gość
Co do mojej inteligencji to nie wyrazaj swoich opinni nie znając mnie osobiście bo po piśmie nic nie zauważysz albo możesz sie mylić Ja przynajmniej nie robię setki błędów ortograficznych i znam swoją wartość a co do objawów to chyba normalne odczucia Wiec daruj sobie zbędne komentarze na temat mojej osoby . Pozdrawiam

Gość gość
Jak po wizycie?

Gość gość
"ZE WSI" Ludzie na poziomie mają domy z ogrodem na wsi a nie duszą się w miejskim smrodzie. Rozumiem, że z doświadczenia tego nie wiesz, ale nie miałaś geografii w szkole?

Gość gość
Hej no byłam jestem w 4 tyg widac mały pęcherzyk 8 mm i 3 mm szerokość mam następna wizytę za 2 tyg i badania do zrobienia ;) dzięki ze pytasz . Troche sie bałam wejść jAk ta osoba mi pocisnela nie chce sie denerwować:)

Gość gość
Gratuluję :-)

Gość gość
Dzięki ale powiem ci ze pcisk dostałam aż mi sie przykro zrobiło a jak masz na imię jak moge zapytać?

Gość gość
Daj spokój dziewczyno. Taka specyfika tego forum. Zawsze znajdzie sie ktoś kto jedzie wszystkim. Trzeba sie nie przejmować i ignorować. Mam na imie Ola

Gość gość
Miło mi ja jak bede mieć córkę będzie Ola ja jestem Karolina miło mi dzięki za podpowiedzi i wogole sKoda ze luzie sa tacy zawistni i oceniają innych po okładce a wiesz ze lekar nawet mi zrobił zdjecie żebym narzeczonemu pokazała? Nie chciał za bardzo bo mówi ze za malutki jeszcze pęcherzyk ale zrobił :) a mój rak sie ucieszył ze aż z tel sobie zrobił zdjecie zeby kolegom sie pochwalić :)

Gość gość
Nic takiego nie zrobiłam zebys córkę musiala moim imieniem nazywac ;-) zdrowka dla ciebie i maluszka życzę.

Gość gość
Imię minusie to podoba i ja miałam buc Ola ale nie wyszło :)