Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Luźna pochwa po porodach

Polecane posty

Gość gość

rodziłam dwa razy SN. nigdy nie mialam orgazmu, nigdy juz pewnie nie zaznam, Aktualnie moim problemem jest mąż, który po 2 porodzie nie moze dojść we mnie. NIe chce sie przyznac, ale wiem ze to przez luz w pochwie. Jestem załamana

Gość gość
dla niego nie jest problemem, ze Ty nigdy nie doszlas, ale dla Ciebie jest teraz tragedia, ze on nie moze dojsc? nie zapomnialas o sobie gdzies po drodze, przed ciazami i po nich, miedzy dziecmi? co do pochwy... coz, nigdy nie rodzilam, wiec sie nie wypowiadam, ale serio miesien nie wraca do stanu sprzed ciazy? :o

Gość gość
niestety moge napisac to samo co autorka, 2 porody sn, facet ma trudnosci ale nie przyznaje sie. ehh szkoda gadac

Gość gość
a jakies cwiczenia dziewczyny? tyle kobiet rodzi, a nie kazda przeciez udaje sie na korekte waginy! :) poszukajcie w necie, na pewno jest nadzieja :)

Gość gość
zaraz mnie tu zhejtuja posiadaczki luzów, grzmiac ze to niemozliwe... ja akurat jestem po jednym porodzie i problem jest odwrotny, jest za ciasno. chociaz problem tylko dla mnie bo mnie boli a maz wniebowziety, ze tak ciasno. wiec tak, to jest mozliwe zeby miesien wrocil na miejsce. dodam ze cwiczylam miesnie dna miednicy w ciazy, chociaz nie jakos intensywnie, bo zalecaja kilka razy dziennie. ja raz, przed snem, 10-20 powtorzen. nie wiem czy to własnie to poskutklowalo, ale luzu nie ma...

Gość gość
http :// www . wyspa-kobiet . pl / sekrety_szczescia /eros/ 817 . html znalazlam cos takiego, usuncie spacje, nie moglam wyslac linku, bo znow bedzie ze spam :o

Gość gość
tzn jestem załamana stanem mojej pochwy bo nie dochodzilam nigdy a teraz to juz moge zapomniec, ze bedzie latwiej i kiedys sie uda. Na dodatek moj maz nie mial nigdy problemow z dochodzeniem a teraz udaje mu sie co 5 raz,.Tlumaczy sie zmeczeniem, niedyspozycja itp a wiem, ze to przeze mnie. Nie stac mnie na zabieg a cwiczenia miesni Kegla nic nie daja. Cwicze od roku

Gość gość
To wina męża, pewnie sam to robi. Powinien odczekać, żeby penis stał się bardziej wrażliwy. Powinien się z tym liczyć, że pochwa może być luźniejsza. Nie masz orgazmu nawet kiedy stymuluje ci łechtaczkę ? Facetom się wydaje, że wystarczy spłodzić dziecko i po sprawie. Nie umieją zadbać potem o kobietę.

Gość gość
oczywiscie ze moze wrocic do formy, tak bylo po pierwszym porodzie ale po drugim jest gorzej. pomimo tego, ze tak sie wyraze- nadal potrafie obiac "Go" w srodku, niby miesnie dzialaja ale to juz nie to samo.

Gość gość
ćwicz mięśnie wstrzymuj siku i luzuj wstrzymuj u luzuj:) Ja też jestem po dwóch porodach i nie narzekam. Fakt, że nie robię tego z mężem bo jestem po rozwodzie, ale z nowym partnerem jest bosko i on bardzo szybko we mnie dochodzi i z mężem nigdy nie miałam orgazmu a teraz mam:) A do orgazmu zawsze doprowadzałam się kiedyś sama, ty też spróbuj, nauczysz się tego co Ci sprawia przyjemność. Ostatnio wydaje mi się, że miałam orgazm pochwowy był dłuższy nie było takiego gwałtownego wybuchu ale był długi i intensywny :) Więc głowa do góry porody to nie koniec orgazmów:)

Gość gość
ja w zasadzie dosyc dobrze czuje meza, zalezy tez od pozycji. Ale On mnie juz nie

Gość gość
ale u mnie sie jeszcze nawet te slawne orgazmy nie zaczely i teraz, jak mam takie luzy to moge zapomniec.

Gość gość
To ze po porodzie masz ciasno moze znaczyc, ze pochwa albo inne narzady moczowo- plciowe ci sie obnizyly. W czasie menopauzy sie dowiesz...

Autorko moze cwiczenia kegla? Ja robie codziennie chociaz nie mam zadnego luzu ale kobiety po ciazach powinny robic zeby na stare lata uniknac problemow. A jak nie to plastyka. Jest refundowana pojdziesz do gina powiesz co i jak to dostaniesz skierowanie.

Gość A u mnie tak
Dwa porody sn, duze dzieci po pierwszym porodIe jako tako po drugin czesto czulam luz w pochwie ale nie wiem dodam ze moj partner jest tak srednio ze wskazanie na kiepsko obdarzony prEz nature. Okolo 3 tyg , prawie 4 tyg temu zrobilam sobie laserowe obkurczanie pochwy efekt mial byc super powiem tak kochalam sie wczoqj piwrwszy raz i sama nie wiem nie wiem czy to cos dalo moze jest ciasniej niewiem moj ma jest tak kiepski w lozku ze moja gra wstepna trwa minute i ogranicza sue tylko do pocalunku w usta nie dotyka moich piersi o seksie oralnym ( co to wogole jest ? Chyba juz jie pamietam) tzn pamietam bo sama czesto go nim obdarza. Sama go nie doswiadczam wogole. Takze wracajac do tematu wczoraj pierwszy raz po zabiegu sie kochalam ale seks sa. W sobie byl tak beznadziejny krotki i jednosttonny E nawet nie wiem jak bylo tzn czy bylo coasniej czy nie nie wiem jestem skonczona kretynka po prostu wydalam dwa fysiace ba sabieg i i tak kocham sie raz na miesiac przez minute

Gość gość
Ja swój pierwszy orgazm przeżyłam po porodzie, to że masz lużną pochwę nie znaczy że nie możesz mieć orgazmu. Musisz stymulowac łechtaczkę, albo mąż bo to ona jest odpowiedzialna za orgazm a nie pochwa.

Gość gość
Urodziłam dwoje i maz mówi ze fajna ciasna jestem. Porody SN :)

Gość gość
Ja widzę, że u Ciebie to nie jest problem z pochwa tylko z mężem.

Gość A u mnie jest tak
Tak. Niestety . U mnie podstawowy problem jest z mezem jest po prostu beznadzuejnie kiedys bylo dpoko a teraz jest kompletne dno nie czuje z jego strony jakies erotycznej fascybacji mna po prostu jestem matka jego dzieci i tyle. Nie poszcie mi ze po dwoch porodach go juz nie pociaga moje cialo bo waze mniej niz wtedy kiedy sie poznalismy od roku trenuje fitnes wiec moje cialo nigdy nie bylo w lepsYm stanie niz teraz mimo prawie 30 lat jestem zadbana wysportowana i wszyscy mowia ze zgrBn kobieta naprawde moglabym miec wielu mezczyzn a ja kocham meza i wszystko by bylo idealnie gdyby nie seks ://

Gość gość
to nie kwestia luzu tylko złej techniki,nawet gdy pochwa jest troche szersza po porodach mozna ustawić sobie taki kąt ze będzie tarcie i facet dojdzie,nie zmienia to faktu że twoj facet to palant skoro nie masz nigdy orgazmu,a stosunek nie jest jedyna metoda osiagniecia go,wymień męża ;)

Gość gość
Masz racje ale jak ja moge wymienic ojca moich dzieci na innego z powodu nieudanego seksu ://///