Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co myśleć o zachowaniu męża...

Polecane posty

Gość gość

Kilka dni temu podczas zbliżenia zapytał, czy może zdjąć gumkę i zrobimy sobie dzidziusia. Wtedy bardzo mnie zaskoczył, nie wzięłam tego na poważnie i powiedziałam coś w stylu - haha zabawne. Zareagowałam tak, bo jesteśmy świeżo po ślubie i jeszcze nie planowaliśmy dziecka. Na drugi dzień zaczęłam się zastanawiać czy to na pewno był żart męża. Napisałam do niego smsa gdy był w pracy o co mu chodziło wczoraj w nocy, co to miało znaczyć... On odpisał, że to był żart. I właśnie teraz zastanawiam się czy oby na pewno... Może "speszyła" go moja reakcja i dlatego tak mówi teraz... Jak myślicie?

Gość gość
obstawiam, że w tamtym momencie chciał dziecka. jesteście po ślubie, doszło do stosunku i pomyślał sobie ze "już można". gdybyś zamiast pytać sie go czy to był zart tylko powiedziałabys zebyscie porozmawiali o posiadaniu dziecka to moze powiedziałby ci ze wtedy serio bylo to w jego glowie :D fajnie masz ze mąż jako pierwszy wnosi temat dziecka do życia :) wiesz ze potem nie bedziesz musiala go do tego namawiac jak sie zdecysujesz

Gość gość
Jasne, chce mieć z tobą dziecko.

Gość gość
dzięki dziewczyny, że odpisałyście na mój post :) Właśnie po kilku dniach zaczęłam się zastanawiać tak na poważnie, czy oby na pewno to był żart z jego strony. Teraz myślę, że chyba faktycznie było to na poważnie i teraz trochę szkoda mi się jego zrobiło, że tak zareagowałam. Przed ślubem rozmawialiśmy, że o dziecku pomyślimy jakieś 2 lata po ślubie, a ta rozmowa nie była tak dawno i dlatego nie dowierzałam w to co usłyszałam.

Gość gość
Moim skromnym zdaniem Twój mąż nie żartował.

Gość gość
trudno powiedzieć... może to on chciał tylko sprawdzić twoją reakcję

Gość gość
trudno powiedzieć... może to on chciał tylko sprawdzić twoją reakcję x i niby po co miałby to robić? Ja również uważam, że Twój mąż myśli o dziecku.

Gość gość
Kurcze sama już nie wiem co myśleć...

Gość gość
Pogadaj z mężem, albo sama następnym razem tak zażartuj :P