Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Desperadobaba

Czy rzucic prace?

Polecane posty

Gość Desperadobaba

Mam prace na 21 godzin w tygodniu. Zarabiam minimum. Moj facet zarabia stosunkowo duzo wiec moge pozwolic sobie na szukanie pracy nie majac innej. No ale wtedy ja nic nie bede miec, kompletnie nic wlasnego dopoki sama nie znajde pracy. Nienawidze tej pracy. Czuje, ze sie do niej kompletnie nie nadaje a nowa znalezc ciezko. Jak mam tu przyjsc to mam ochote strzelic sobie w leb. Nic mi sie nie udaje, mimo staran nic nie osiagam a nawet jesli to juz nic mnie nie cieszy. Ale jak ja rzuce to bedzie ciezko znalezc nowa. I co mam zrobic? Nie mam pomyslu na swoja przyszlosc.

Gość gość
ile masz lat i kim jestes z zawodu ?

Gość gość
a co robisz? 21 godzin to mało, powodzenia w szukaniu nowej pracy

Gość Desperadobaba
Z zawodu jestem nauczycielka matematyki ale juz od lat mieszkam za granica i nie ucze. Za granica doszlam do dobrej pozycji a potem musialam zmienic kraj i zaczynam od zera... Od nauczenia sie jezyka. I wszystko co mi sie do tej pory udalo osiagnac nie znaczy nic a moje cv robi sie od czasu jak wyprowadzilam sie do innego kraju calkiem do d**y, z dziurami bo mialam kilka prac na kilka tygodni i tyle, w ciagu ostatnich 2 lat. Mam juz z tego powodu takiego dola, mam juz 35 lat...

Gość gość
Przecież możesz pracować i też szukać. tej pracy możesz nie lubieć ale to tylko praca. Kilka godzin w twoim życiu które jednak zapewniają ci jakieś pieniądze i jakąś niezależność. Nie rozumiem jak nie można pracować a tym samym rozglądać się za inną pracą. Potrafisz dawać korepetycje? Matematyka jest taka sama, obojętnie w jakim języku.