Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam problem z moim chłopakiem

Polecane posty

Gość gość

A więc zacznę od początku.. Jestem z chłopakiem ponad 3 lata .. Jak do tej pory było wszystko w porządku wiadomo ze jak w każdym związku bywały gorsze chwile. Ale to było przejściowe.. Ostatnio mój chłopak jest bardzo dziwny.. Zupełnie się zmienił.. Jakby stracił do mnie zaufanie.. Kontroluje mnie jest zazdrosny.. Ale ustatkowalo się to powoli... A dziś powiedział mi ze mam sobie iść tak bez powodu.. Potem powiedział ze koniec związku bo nie jest ze mną szczęśliwy i ma ze mną więcej problemów niż czego kolwiek.. I że jutro przyjdzie po swoje rzeczy( to nie jest tak ze się w naszym związku nie staram wręcz przeciwnie bardzo się angażuje..)

Gość gość
Skoro tak powiedział to tak chce. Odsun sie od niego. Może zateskni, może nie.

Gość gość
Może tak a może nie... Ale jak sobie z tym poradzić?

Gość gość
Chciałbym z nim pogadać co jest tego powodem ale on nie. Chce powiedzieć.. Jak się zapytałam czenu ma ze mną więcej problemów niż czego kolwiek.. A i jak on to powiedział patrzyć na mnie nie może to odp. Ze bez powodu..

Gość gość
czego nie rozumiesz? znalazł sobie kogoś, a ciebie kontrolował w nadziei, że coś znajdzie, żeby rozstanie było z twojej winy, bo tak dla faceta łatwiej

Gość gość
Jak partner czy partnera ot tak nagle robi się dziwny, czepia się o wszystko, itd... to na 100% kogoś ma na boku i tylko szuka pretekstu do rozstania.

Gość gość
postaraj się go śledzić, na bank ma nową laskę

Gość gość
był z tobą 3 lata, to i tak długo nawyższy czas poszukać kogoś innego