Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy okres spóźnia się przez?

Polecane posty

Gość gość

2 tygodnie temu uprawiałam z chłopakiem seks, nie doszło do żadnego wytrysku i sam stosunek również trwał chwilę bo naszli nas niespodziewani goście. 2 dni temu powinnam dostać okres, jednak wciąż go nie ma. Dziś zrobiłam test ciążowy i wyszedł wynik negatywny. Jak myślicie, czy przez ten strach przed niechcianą ciążą i dodatkowo przebytym przeziębieniem okres może mi się spóźniać?

Gość gość
zdecydowanie tak. stres bardzo wpływa na opóźnienie okresu. nie martw się:)

Gość gość
Mam taką nadzieję, bo skoro test pokazał negatywny, to nie mam się czym przejmować? :)

Gość gość
na twoim miejscu nie do konca ufalbym testotwi ciazowemu- bywaja omylne zwlaszcza w tak niskim stadiim ciazy. nie chce cie straszyc ale wiem co mowie. natomiast samo przeziebienie i. stres maja bezposredni wplyw na cykl miesiaczkowy. powiem ci ze nieraz zwykla aspiryna wzieta na przeziebienie potrafi opoznic miesiaczke o kilka dni. jesli goraczkowalas podczas przeziebienia puki co nie stresowalbym sie.. nie mniej jednak jesli jestes na tyle dojrzala by kochac sie z partnerem, powinnas tez wiedziec o tabletce 72 godziny po stosunku, na wszelki wypadek warto sie zaopatrzyc w takie cudo natomiast nie radze stosowac jej za czesto... reszte poczytaj sobie w necie wpisz w wyszukiwarke ,,tabletka 72 godziny po stoysunku'' milej lektury. pozdrawiam robert