Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego wysokie żyrafy powyżej 170 wjeżdżają na filigranowe dziewczyny?

Polecane posty

Gość gość
"sukces reprodukcyjny = wiecej dzieci inteligentne nacje mają mniej dziec****atrz ile dzieci rodzi się w rodzinach cygańskich - ilość to nie jest sukces " Po pierwsze sukces reprodukcyjny jest w dużym stopniu uwarunkowany atrakcyjnością, po drugie nie wiem czy celowo udajesz, że nie zauważasz drugiej części. Pewnie jest niewygodna. No, ale to tylko potwierdza moje przekonanie.

Gość gość
Jak ktoś dociąga średnią wzrostu kobiet do 175 cm to widać, że nie radzi sobie z kompleksami i ma zdrowo zryty beret, nawet w krajach, gdzie jest najwyższa średnia wzrostu kobiety nie mają średnio 175.

Gość gość
odpowiadajac na pytanie dlaczego wysokie dziewczyny obrazaja te nizsze? Bo wy pierwsze obrazacie te wyzsze i same prosicie sie zeby wam dokopac. I to widac chocby po tym topiku, a potem to glupie gadanie 'wysokie maja kompleksy i dlatego obrazaja niskie' A tu niekoniecznie... to tak jakby jakas laska smiala sie ze masz za szerokie biodra. Od razu bys jej powiedziala ze ona za to ma budowe jak facet. Na tej zasadzie to dziala.

Gość gość
Ja też jestem facetem, dosyć wysokim 183... I nie podobają mi się wysokie kobiety, wolę takie średnie, ze 165

Gość gość
Kobiety wysokie to przeważnie większe stopy, a to jest obrzydliwe. Jak kobieta ma rozmiar buta większy niż 39 to instynktownie obrzydza mężczyznę poczytajcie sobie o tym.

Gość gość
nie masz racji sam jestes kurd**el pewnie dlatego tak piszesz ,wysokie sa piekne i tyle ci powiem a niskie to kaczki ...ppffff moze ktoras z nas chce mesko wygladac a nie jak posluszna kobieta

Gość gość
A dlaczego niskie karakany wjeżdżają na długonogie wysokie dziewczyny?

Gość gość
niskie dziewczyny tez maja dlugie nogi tak samo jak wysokie krotkie, wszystko zalezy od proporcji