Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam przez to strasznie zanizona samoocene

Polecane posty

Gość gość

Jest mi bardzo smutno z tego powodu, ze moja siostra blizniaczka jest tak ładna, a ja nie.. Kiedyś bylo inaczej.. Kiedyś ludzie lepiej na mnie patrzyli i byłam pewniejsza siebie. A teraz? Chłopaki sie za nią ciągle oglądają, a jeden w którym sie zauroczylam zainteresował sie nią a nie mną.. Niby jesteśmy podobne ale jest kilka rzeczy, które mnie drecza: krecona burza lokow, odstające uszy.. Ona co prawda prostuje ale i tak ma piękne.. no i wg.. Ja nie mg. Wiem, pewnie jest dużo takich przypadków, bo jak powszechnie wiadomo przypadki chodzą po ludziach, a jest ich tyle, ze na pewno nie jedna osoba ma taki lub podobny problem do mojego. Jakoś płakać mi sie chce, kiedy widzę ile moja siostra ma wielbicieli, jaka jest ładna.. Pewnie wszyscy stwierdzicie, że to głupie, no tak..

Gość gość
w życiu nie chciałabym mieć siostry bliźniaczki i w ogóle żadnej siostry nie znam przypadku prawdziwej siostrzanej miłości, zawsze jest zawiść, zazdrość i dzika rywalizacja :O

Gość gość
masz blizniaczke i ty masz odstajace uszy a ona nie? jak to mozliwe?

Gość gość
Normalnie. Jesteśmy podobne tylko wówczas gdy ktoś nie wie, ze jesteśmy siostrami. Kiedy sie dowie mówi ze wcale. Teraz pisze z tym chłopakiem i sie śmieje..... a mi smutno:(

Gość gość
ojej chciałabym cie pocieszyć.. wiem jak to jest

Gość gość
Tak..... To okropne, szczególnie jeśli miało sie sen ze z tym kimś sie ten.. Ale to tylko sen, na mnie żaden nie spojrzy

a kumplujecie sie z siostra? ona wie,ze Ci sie ten chlopak podoba? Moze jesli on nie ma dla niej takiego znaczenia,to przez wzglad na Ciebie, ewentualnie sobie go odpusci - albo Ty jego? pogadajcie szczerze i juz

Gość gość
Nie.. Ona mnie jedynie wyśmieje i powie rodzicom. Z włosami muszę sie pogodzić bo ,,nikt takich nie ma"