Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziwne zachowanie męża

Polecane posty

Gość gość

Kilka dni temu podczas zbliżenia zapytał, czy może zdjąć gumkę i zrobimy sobie dzidziusia. Wtedy bardzo mnie zaskoczył, nie wzięłam tego na poważnie i powiedziałam coś w stylu - haha zabawne. Zareagowałam tak, bo jesteśmy świeżo po ślubie i jeszcze nie planowaliśmy dziecka. Na drugi dzień zaczęłam się zastanawiać czy to na pewno był żart męża. Napisałam do niego smsa gdy był w pracy o co mu chodziło wczoraj w nocy, co to miało znaczyć... On odpisał, że to był żart. I właśnie teraz zastanawiam się czy oby na pewno... Może "speszyła" go moja reakcja i dlatego tak mówi teraz... Jak myślicie?

Gość gość
po prostu z nim porozmawiaj. nie przez sms tylko normalnie. my nie wiemy, tylko on może to wiedzieć.

Gość troluś
Sprawy małżeńskie załatwia się face to face, nie przez sms i nie przez pisanie na głupim forum.

Gość gość
Sprawy małżeńskie załatwia się face to face, nie przez sms i nie przez pisanie na głupim forum. x Wiem, ale wydaje mi się, że mogłam go urazić swoją reakcją i przez to może teraz się nie przyznać. Proszę tylko żeby ktos obiektywnie spojrzał na tą sytuację i wyraził swoją opinię. Ja na początku nawet o tym nie myślałam na poważnie, nawet zaśmiałam się z tego... a teraz już sama nie wiem.

Gość gość
twoje obawy sa sluszne. szczegolnie, jesli twoj facet jest raczej niesmialy i niezbyt pewny siebie, a takze bojacy sie o swoja opinie w twoich oczach, zeby nie stracic twarzy.

Gość gość
Mamy się cofnąć w czasie i teleportować do waszej sypialni i wywróżyć czy on żartował czy mówił poważnie? Ok, poczekaj odpalę wehikuł.

Gość gość
twoje obawy sa sluszne. szczegolnie, jesli twoj facet jest raczej niesmialy i niezbyt pewny siebie, a takze bojacy sie o swoja opinie w twoich oczach, zeby nie stracic twarzy. x Boję się, że mój mąż myśli, że się ośmieszył przede mną i już sama nie wiem jak to rozgryźć. A Wy dziewczyny jak myślicie, mogło to byc na poważnie, czy raczej nie? I doradźcie jak z nim pogadać. Chociaż wiem, że on teraz się nie przyzna.

Gość gość
Mamy się cofnąć w czasie i teleportować do waszej sypialni i wywróżyć czy on żartował czy mówił poważnie? Ok, poczekaj odpalę wehikuł. x hehe aż tak to nie :) Tylko ciekawa jestem jak inne kobiety odebrałyby taką sytuację gdyby znalazły się na moim miejscu

Gość gość
moim zdaniem on na poważnie myśli o dziecku i raczej nie żartował, to tylko jego reakcja na Twoje zdziwienie

Gość gość
moim zdaniem on na poważnie myśli o dziecku i raczej nie żartował, to tylko jego reakcja na Twoje zdziwienie x Teram myślę podobnie. Przypomniałam sobie również jak kiedyś (ze 2 tyg temu)wrócił ze sklepu osiedlowego i w wejściu powiedział, że musi zrobić sobie córeczkę, bo taka mała dziewczynka robiła w sklepie zakupy i on nie musiałby wtedy chodzić po bułki. A ja nawet w żaden sposób tego nie skomentowałam i tylko głupio się uśmiechnęłam :o

Gość gość
na 100 % chciałby zostać już ojcem :)

Gość gość
Zachowanie Twojego męża nie jest dziwne, tylko ty jesteś niedomyślna. On bada grunt.

Gość gość
A ja wam napisze ze facet chcial sobie bzyknac bez gumki po prostu,sprobowac jak to jest i tylko o to tu chodzi,bo pewnie caly czas jedziecie na gumkach.

Gość gość
A ja wam napisze ze facet chcial sobie bzyknac bez gumki po prostu,sprobowac jak to jest i tylko o to tu chodzi,bo pewnie caly czas jedziecie na gumkach. x nie raczej to nie to... Przed okresem i tuż po prawie zawsze kochamy się bez gumki.

Gość gość
"Teram myślę podobnie. Przypomniałam sobie również jak kiedyś (ze 2 tyg temu)wrócił ze sklepu osiedlowego i w wejściu powiedział, że musi zrobić sobie córeczkę, bo taka mała dziewczynka robiła w sklepie zakupy i on nie musiałby wtedy chodzić po bułki. A ja nawet w żaden sposób tego nie skomentowałam i tylko głupio się uśmiechnęłam pechowiec.gif" Moim zdaniem gdyby nie myślał o dziecku czegoś takie by nie powiedział. Ewidentnie marzy mu się maleństwo.

Gość gość
Młode małżeństwo a na gumie jadą :O Głupota.