Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet poniżej 185 cm wzrostu to karzeł w XXI wieku. Dzieci są często wyższe...

Polecane posty

Gość gość

Widok 13-14 latka o wzroscie 190cm to nic nadzwyczajnego, wystarczy przejsc sie pod pierwsze lepsze gimnazjum... Dorosly facet, ktory ma 170-180 cm to kurd**el, zwlaszcza ze dziewczyny są teraz znacznie wyzsze. Co to za facet, ktorego gimbus moze okrasc i mu nalać ? Moze to i prowokacja, ale tacy faceci są niemescy. Te krótkie nózki jak u kaczorka :O małe stópki, małe rączki :O

Gość gość dobra dusza
Co za idiotka. Czasy się zmieniają to i ludzie są wyżsi. Spodziewasz się, że faceci około 30stki nagle urosną? :D Zresztą chyba tylko kobieta albo gimbus może uważać, że jak ktoś jest wysoki to automatycznie pokona niższych :o Może i są wysocy, ale pod względem charakteru są coraz większymi p*****i :)

Gość gość
Jakie 190? Czesto miajm swoje dawne gimnazjum i liceum i osoby wyższych ode mnie widziałem moze z trzech a mam 187 i wiekszość ma jakieś 180.-185 Po za tym nie rozumiem, masz chrapkę na tych gimnazjalistów czy co?. Jak sama masz 30lat to tylko wśród nich musisz szukać

Gość kkk

Przeciętny mężczyzna ma 180cm. A 185cm to już dużo. Jak jesteś żyrafą to już tylko wina tego ze ty jesteś za wysoka dla mężczyzn, a nie że oni są niscy. I nie wiem jaki sens ma tu zestawianie dorosłych mężczyzn z  młodzieżą ktora jest wysoka. Po co ci taki szczyl u którego i tak nie masz szans na związek?

Gość elemele

Nikt nie wybiera sobie wzrostu więc zażalenia kieruj autorze/rko do Stwórcy.