Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna od wczoraj

powiedzialam mu ze nie chce dziecka i sie rozstalismy

Polecane posty

Gość gość
Tylko żadnego seksu ;)

jeśli, jak piszesz, go kochasz to przedstaw mu swoje argumenty i zobacz reakcję. Masz dopiero 22lata, w życiu w tym wieku nie zdecydowała się na dziecko, no prosze Cię. A już na pewno nie pod wpływem szantażu!

witam autorko. mam 22 lata tak jak Ty, narzeczonego którego bardzo kocham i wiem, że chce z nim być i wiem, że kocham go i mam nadzieję, poczucie, że zawsze będę go kochać...ale nie jestem w stanie teraz stwierdzić czy kiedykolwiek będę chciała mieć dzieci, uważam, że w tym momencie nie mogę tego stwierdzić ani na tak ani na nie i że to bardzo trudna decyzja, zmienia się absolutnie wszystko w życiu i dużo łatwiej facetowi podjąć taką decyzje niż kobiecie bo to jej w początkowych dniach życia ono będzie potrzebować, jesteś jeszcze bardzo młoda i możesz nie chcieć. jeśli ma aż taki instynkt rodzicielski to dobrze, że odszedł chociaż wiem, że skoro go kochasz serce Ci pękło na milion kawałeczków...rozstanie z kimś kogo kochasz i to rozstanie bez Twojej winy tylko z powodu czegoś co czujesz jest bardzo ciężkie. trzymaj się ciepło.

Gość gość
fajnie wymyślił CWANIAK