Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona z pytaniem

Dlaczego On jest sam?

Polecane posty

Gość Ona z pytaniem

Pewien czas temu miałam okazję poznać faceta (przyjęcie). Sama jestem mężatką, więc mnie to już nie dotyczy ;) ale... nie daje spokoju. Facet ma ok. 30, mieszka sam, ustabilizowany życiowo, przystojny, oczytany, inteligenty, o wszystkim z nim można pogadać, zainteresowania i pasje, tak "pozytywnie nakręcający"... i jest sam. Nie rozumiem dlaczego tacy ludzie nie mogą znaleźć swojej drugiej połówki. A raczej się rozgląda, bo taki wniosek można wysnuć z jego podejścia do życia... więc o co chodzi? czy to normalne? podobno jest deficyt normalnych 30latków... może spróbować mu "pomóc kogoś znaleźć"?

Gość gość
Jest wartościowy więc pewnie i ma wymagania i mało dziewczyn się mieści w jego śrubki. A może ma różne problemy o których ty nie wiesz albo po prostu jest sam od niedawna, bo niedawno mu coś nie wyszło. Nie szukaj mu dziewczyny, co ty jesteś, jakaś stara ciotka ? :D

Gość gość
W dzisiejszych czasach trudno się "sparować".

Gość gość
jest inteligentny? No to już masz odpowiedź dlaczego jest sam. Bo tak lepiej

"Sama jestem mężatką, więc mnie to już nie dotyczy" XXX sama sobie odpowiedziałaś. skoro ciebie to nie dotyczy, to lepiej nie interesuj się za bardzo sprawami sercowymi obcych, młodych i wolnych facetów. no chyba, że szukasz problemów.

Gość gość
są na tym świecie rzeczy, które nie sniły się największym fizjologom :|

Gość gość
może spróbować mu "pomóc kogoś znaleźć"? xxx sama byś mu chętnie tyłka nadstawiła - tylko co zrobić z tym twoim ciapowatym mężem?

Gość gość
cześć delicjo:)

Gość gość
wklej linka bo ja sie nie loguje i nie mam ulubionych

Gość gość
a moze trzeba mu poszukać faceta a nie kobiety...

Gość gość
A może się trzeba od niego odpierdolić?

Gość gość
ciekawie brzmi słowo "oczytany" w zestawieniu z obitym.

Gość Dark Princess
Coś mi się wydaje ,że autorka tematu ma nieudane życie seksualne i potrzebuje odmiany. Widać że chce się z nim przespać.

Gość gość
Odp. jest w gruncie rzeczy bardzo prosta. Normalny i "na poziomie" 30 latek (taki mniej więcej jakiego opisałaś) szuka kobiety, ale... Ktoś powiedział, że statystycznie nie powinno być problemu. Może i statystycznie nie, ale problem w tym, że tu nie chodzi o statystykę. Taki facet szuka kobiety, która (nie ma co ukrywać) w subiektywny dla niego sposób będzie "piękna". I to większości gości odpowiada. Nie wszystkim jednak. Prawdziwy facet szuka dziewczyny, która będzie także miała ten "dziewczęcy wdzięk" i kobiece usposobienie, ale przede wszystkim będzie pozytywnie nastawiona do życia, pełna pomysłów i pasji, racjonalnie spontaniczna, samodzielna i biorąca życie w swoje ręce, bez narzekania na wszystko wokół. Właśnie "taki samonapędzający się pozytywny zakręt", taka wartość dodana. Prawdziwy facet nie potrzebuje księżniczek, jak myśli większość dziewczyn. Takie przypadki są dla maminsynków i "śmiesznych chłopców". A teraz sami sobie odpowiedzcie ile jest takich kobiet i gdzie je można znaleźć. Sam mam ponad 30 lat i się zastanawiam nad tym pytaniem. Oczywiście wszystkie cechy działają też w drugą stronę, żeby nie było podejrzeń o męski szowinizm ;)

Gość gość
Napewno jest gejem ( ukrytym)

Gość gość
Typowo kobiece myślenie, że każdy szuka kogoś do związku. Może chłopak preferuje luźne relacje bez zobowiązań.

Gość gość
"racjonalnie spontaniczna"? w przeciwieństwie do szalona z wykształcenia? co to ma niby znaczyć?