Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

okropnie potraktowana przez kolegów

Polecane posty

Gość gość

Witam, miałam dzisiaj bardzo nieprzyjemny dzień i chciałbym prosić o poradę. Otóż dzisiaj byłam na spotkaniu z kolegami z mojego byłego liceum. Jesteśmy już studentami od 2 lat. W naszym gronie większość osób studiuje medycynę, biotechnologię itp. Ja studiuję turystykę i uczę się jeżyków. Takie moje odwieczne marzenie, uwielbiam podróżować i bardzo mnie cieszy kiedy mam okazję pomagać innym w wyborze destynacji lub po prostu opowiadać na temat jakiegoś państwa. Bardzo bym chciała aby mój przyszły zawód był związany ze studiami. Moi koledzy jednak nie bardzo mnie popierają, dzisiaj usłyszałam nawet kilka nieprzyjemnych uwag na temat moich studiów, niewybredne i chamskie żarciki. Wyszłam zdegustowana a przede wszystkim było mi bardzo przykro. Nie rozumiem czy ludzie nie potrafią cenić nie tylko prawników, lekarzy, architektów. Mogłabym iść np. na prawo bo lubię się uczyć ale nie kręci mnie to w ogóle. Przecież kariera to robienie czegoś coraz lepiej i dawanie z siebie wszystkiego co najlepsze. Czy już zawsze tak będzie, że będę w towarzystwie/ społeczeństwie postrzegana jako "ta gorsza" bo nie będę prawnikiem? Czy może to ja nie mam racji? Dziękuję i pozdrawiam.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować