Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

traktuje mnie jak szmate :(

Polecane posty

Gość gość

Spotykam się z mężczyzną,który delikatnie mówiąc nie traktuje mnie poważnie. Kocham go bardzo, pomimo tego, że traktuje mnie jak dmuchaną lalę, tyle razy sobie postanawiałam, że już więcej nie pójdę z nim do łóżka, ale nie potrafię mu odmówić. Chciałabym, żeby on też poczuł do mnie coś więcej niż tylko pociąg fizyczny... Czy jest coś co mogę zrobić, żeby polepszyć swoją sytuację? pomóżcie

Gość gość
tak możesz jedno: uciekać z tej chorej relacji

Gość gość
heh, jak dmucha ustami to sama przyjemność... a później możesz spływać :)

Gość gość
czyli nie ma cienia szans na to, że on coś do mnie poczuje? za każdym razem się łudzę, że jednak tak, głupia jestem, wiem że powinnam zakończyć tą relację, ale to strasznie trudne

Gość gość
To nie on traktuje cię jak szmatę, tylko sama się tak traktujesz i stąd te efekty. Pojmij jedną rzecz, faceci szanują tylko te kobiety, które potrafią powiedzieć NIE.

Gość gość86
otrząśnij się dziewczyno, on Cię wykorzystuje! stać Cię na kogoś kto będzie cię kochał i szanował

Gość gość
Kobieta to bardzo ciekawe i niepojęte dla mnie zjawisko, zawsze kochacie tych którzy mają was w d***e i traktują jak narzędzia do masturbacji, czas chyba robić to samo, bo szanując kobiety niewiele z tego mam :P