Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaarmelek

maseczki na twarz

Polecane posty

maseczka z avokado Polecana jest dla zmęczonej, szarej, suchej skóry - odżywia, poprawia koloryt, nawilża. Ma także właściwości antybakteryjne, przyspiesza gojenie się ran. Co potrzebujemy by ją stworzyć? Połowę awokado, odrobinę miodu, parę kropel soku z cytryny i troszkę jogurtu naturalnego.

Maseczka z jogurtu naturalnego W najprostszej wersji - około pół kubeczka małego jogurtu naturalnego wklepujemy w twarz i zostawiamy na około 20 minut. Znakomicie uspokaja podrażnioną buzię. Może być wzbogacana - np miodem.

Gość polskie kosmetyki naturalne
Myślę, że przepisów na domowe maseczki jest tak ogromna ilość, że każdy musi znaleźć tą, która najlepiej mu pasuje :) Ja tą drogą właśnie odkryłam, że najskuteczniejsza na moje pory jest po prostu maseczka z sody zaraz po "parówce". Poza tym wspomagam cerę też gotowymi produktami, które jednak są o niebo skuteczniejsze niż domowe maseczki. Polecam sprawdzić ofertę nowej polskiej marki calluna medica - to kosmetyki naturalne http://www.callunamedica.com

Gość gość
Polecam znakomitą maseczkę na twarz,oczywiście sprawdzona,przeciwzmarszczkowa,nawilżająca.sperma Twojego faceta.

Gość gość
Sperma.

Gość igoloska1
Fajne są maseczki w tkaninie, ja bardzo lubię węglowy rytuał rozświetlający z eveline, ona bardzo dobrze oczyszcza skórę i redukuje zaskórniki, z którymi mam dosyć duży problem. Trudno mi sobie z nimi poradzić.

ja preferuję szybkie maseczki, żeby nie kiblować dodatkowo pół godz w łazience. dobre są floslek anti aging i lifting. tylko trzeba sprawdzić na saszetkach czy się od razu wchłaniają, bo są różne