Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kornela89

Facet przywiązany do mamusi

Polecane posty

Gość Kornela89

Cześć. Chcę Was prosić o radę. Otóż, jestem w moim chłopakiem już od kilku lat. Bardzo często jest tak, że jego matka między nas wchodzi, jednym słowem: nie bardzo jej pasuję. Kilka dni temu chłopak oświadczył mi, że pracę magisterską zadedykuje... swojej mamusi! Bo bez niej nie skończyłby tych studiów, bo wspierała go i tak dalej. Mnie oczywiście pominął całkowicie, mimo że bardzo się angażowałam w tę pracę i w to, żeby w ogóle skończył te studia. Jak mam zareagować? Co o tym sądzicie?

Moze zadedykowac, ok. Czy jego matka jest samotna, a on jedynak? Jesli 2x tak, to masz przerąbane.

Gość gość
Moi koledzy jak robili dedykacje też uwzględniali swoje matki nigdy dziewczyny chyba wychodzą z założenia, że matka się nie zmienia dziewczyna owszem i potem patrz przez kilka lat na dedykację dla byłej na magisterce. Weź nie ma o co się obrażać, ty w swojej magisterce też go nie uwzględnij tylko swoją mamę. Ja swojemu facetowi w pisaniu magisterki nic nie pomogłam on mi też nie. Jak olewał studia kilka razy go prosiłam żeby się ogarnął i stwierdziłam niech robi, co chce ja go za rączkę prowadzić nie będę, to jego studia i jego życie jak zawali, to on nie będzie miał mgr nie ja. Chyba, że Twój facet to typowy maminsynek na każde skinienie mamusi? Jeżeli nie jest aż tak źle, to nie sobie dedykuje co chce komu chce.