Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj syn nie chce przebywac ze mna

Polecane posty

Gość gość

Mam syna 2.5 roku. W tygodniu w czasie mojej eks pracy opiekuje się moja mama jak również chodzi do przedszkola. Ja w wolnej chwili przychodzę do mamy z nim poprzebywac. Ale od kiedy chodzi do przedszkola mało go widuje czasami daje moja eks daje mi go na 2-3 godziny wtedy jeżdżę z nim na basen, plac zabaw itp. Ja wystapilem do sądu o ustalenie widzen. Żebym mógł z nim spędzać więcej czasu a ona wystąpiła do sądu o podwyżkę o alimenty. Od wczoraj syn nie chce ze mną przebywać nie chce żebym z nim spędzał czas. Jestem podlamany tym zachowaniem. Do tego czakam na sprawe o ustalenie widzen. Zastanawiam się czy nie jest syn manipulowany przez eks,niedoszla teściowa, czy nowym facetem mojej eks.

Gość gość
Straciłem dwie osoby które tak bardzo kocham, chciałem żeby syn jak najwięcej czasu przebywał ze mną wtedy byłem przez ten czas szczęśliwy to moja pociecha życia a teraz on nie chce mnie

Gość gość
Jesteś nudny

Gość gość
Nigdy wcześniej się ze mną nie nudził

Gość gość
Możliwe, że jest manipulowany, ale bywa też tak, że dzieci mają takie okresy, że przez pewien czas wola przebywać tylko z mama, a znów za jakiś czas to tata staje się idolem. Nasza 5-letnia córka wychowuje się w pełnej rodzinie, a jak była mniej więcej w tym wieku co Twój syn to właśnie przechodziła takie okresy kiedy bardziej wolała jedno z rodziców, a potem znów jej się zmieniało. Myślę, że nie masz powodów do zmartwień skoro masz ustanowione widzenia z dzieckiem. Każdy maluch potrzebuje taty wiec sądzę że za jakiś czas synek nie Będzie mógł się doczekać spotkań z tobą.