Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ciąża jest możliwa??

Polecane posty

Gość gość

Chciałabym się upewnić, czy jest jeszcze prawdopodobieństwo, że mogę być w ciąży. Od ponad tygodnia boli mnie podbrzusze, kłują jajniki i piersi mam bardziej nabrzmiałe. Brałam pod uwagę ewentualną ciążę, prawdę mówiąc po wyżej opisanych objawach byłam prawie pewna że to właśnie To. Ale wykonałam dziś rano test ciążowy, 3 tygodnie od ewentualnego zapłodnienia, zobaczyłam wyraźną jedną kreskę. Czy jest możliwość, że test się pomylił?? Dodam, że miesiączki mam baardzo nieregularne, dochodzi nawet do ponad 50 dni cyklu. Pytam, gdyż do lekarza mogę pójść dopiero w przyszłym tygodniu :(

Gość gość
masz objawy zbliżającego sie okresu a nie ciąży

Gość gość
To są objawy nie koniecznie zbliżającego się @, bo ja identyczne objawy miałam w miesiącu zaciążenia. Test najlepiej wykonać po spóźniającej się @. Jeśli natomiast masz tak nieregularne cykle podejdź na betę, ona da Ci pewność 100 %

Gość gość
dokładnie przy tak długich cyklach to tylko beta. Ale inna sprawa, że normalne to one nie sa.

Gość gość
po pierwsze zeby wyznaczyć nawet ewentualny dzień zapłodnienia musialabys mniej więcej wiedzieć kiedy byla owulacja, przy nie regularnych cyklach w około 75% przypadków cykle są bez owulacyjne więc prawdopobobienstwo ciąży jest nie wielkie w twoim wypadku. Skoro umówilaś się na wizytę t o czekaj na wizyte moze zrobić jeszcze jeden test przed wizytą u gin