Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

maiłam sen,smieszny ale strasznie się bałam był autentyczny

Polecane posty

Gość gość

byłam na wsi , w takich starych zabudowaniach wiejskich , wzięłam sobie z domku stół z ceratą i wyniosłam za stodołę na łąkę, przyniosłam krzesełko , ładna pogoda, łąka, ptaki, kury i czytałam książkę , takie klimaty nagle zauwazyłam że po drugiej stronie stodoły nadlatuje z nieba ......samochód :O samochód fuwał w powietrzu i zbliżał się do lądowania ale się wystraszyła, wszystko autentycznie przezywałam, serce mi łomotało , co jest ? samochód w powietrzu zachwiał się i widzę że chyba ma awarię i myslę gdzie będzie lądował ? :O to było tak autentyczne przeżycie że nie wiedziałam że to sen, byłam tam sama w gospodarstwie , patrze a on wylądował na podwórku z takim hałasem , oparłam sie o mur budynku i bałam sie iść zobaczyć kto tam wylądował może jakiś czarownik , spociłam się i obudziłam się z walącym sercem zszokowana , uzmysłowiłam sobie że to sen jesus maria , dżizys , masakra wyszłam na balkon żeby ochłonąć i patrzyłam czy za drzewami nie lata samochód , takie to było autentyczne zo za bzdurny sen jesuuuuu , szok , byłam wstrząsnięta mieliście kiedyś taki autentyczny sen ?

Gość gość
znalazłam interpretacje tego snu, wiecie jak interpretuja mój sen ?