Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci wolą proste, niezbyt mądre dziewczyny po zawodówkach

Polecane posty

Gość gość

a nie intelektualistki, paniusie z korporacji, prawniczki, lekarki itp

Gość gość
mów zawsze za siebie i pisz w liczbie poj., no i o sobie :P

Gość gość
To prawda :D ci prości wolą, a że jakoś zdobyli wykształcenie - c***j, teraz każdy może... Są na poziomie tych prostych dziewczyn z zawodówek.

Gość gość
Ja wolę kobietę wykształconą, przy której wypoczywam i mam o czym porozmawiać, a nie użerać się z niedokształconą i pouczać ją jak ma się zachować, ubierać, mówić i zachęcać do czytania książek, żeby można było o czymś sensownym z taką "prostaczką" porozmawiać.

Gość gość
gość dziś To prawda smiech.gif ci prości wolą, a że jakoś zdobyli wykształcenie - c***j, teraz każdy może... Są na poziomie tych prostych dziewczyn z zawodówek. vvvv Jak napisałeś(aś) wykształcenie zdobyć każdy może, więc i po studiach często można spotkać prostaczki, które mogą być nawet poniżej poziomu absolwentek zawodówek. :P

Gość gość
dlaczego więc, skoro "każdy może zdobyć wykształcenie" ty go nie masz? :P prostaczki są obu płci i zależy to od charakteru, a swój aż nadto zareklamowałaś :P

Gość gość
Fakt, że niektóre dziewczyny po zawodowkach potrafią się zachować i są w miarę ogarnięte.... Inteligentni faceci nie lecą na prostaczki. Tylko takie same prostaki.

Gość gość
Ja nie spotkałam jeszcze mądrej i inteligentnej osoby po zawodówce :D cwane osoby, krętaczy to i owszem, ale inteligentnej nie :D jeśli ktoś był tak głupi, by nie zdać matury to o czymś to świadczy :D na kafe piszą dwa takie przygłupy tj. Smerfetka vel ukryta prawda i ten prawiczek 92 komunista. Tępota umysłowa :P

Gość gość
Mam wykształcenie. :) Laski po zawodówkach raczej inteligencją nie błyszczą. I to zachowanie.... :D

to niedługo panowie bedą mieli powazny problem z doborem kobiet:( zawodówek prawie nie ma:O wszystkie liceum konczą a potem administracja na goownianej uczelni :O Ja sie tym męzczyzną nie dziwią że wolą kobietę z fachem

Gość gość
Niektóre dziewczyny odemnie z gimnazjum zakończyły edukację na zawodówce... Takie proste są... I jak taka prostaczka zechce się uczyć dalej to wychodzi, np. porównywanie się do wszystkich lasek, ubogie słownictwo, zainteresowania chłopcy, imprezki, ciuchy z bazarku... :D

Gość gość
gość dziś Ja nie spotkałam jeszcze mądrej i inteligentnej osoby po zawodówce smiech.gif cwane osoby, krętaczy to i owszem, ale inteligentnej nie smiech.gif jeśli ktoś był tak głupi, by nie zdać matury to o czymś to świadczy smiech.gif na kafe piszą dwa takie przygłupy tj. Smerfetka vel ukryta prawda i ten prawiczek 92 komunista. Tępota umysłowa jezyk.gif vvvv Smerfeta nie jest po zawodówce. Jest po technikum. Nie zdała egzaminu zawodowego i matury matematyki. Gdyby matematyka na maturze była nieobowiązkowa, jak kiedyś, to Smerfeta pisałaby np historię i w tej chwili byłaby studentką:)

Gość gość
Ja sie tym męzczyzną nie dziwią że wolą kobietę z fachem x x o prosze, ty nawet zawodowki nie skonczyles/as:D

Gość gość
Mężczyźni wolą takie, jakie im odpowiadają, każdy ma inne wymagania, ja wolę mądre i nie muszą być wykształcone,

Gość gość
gość dziś Ja sie tym męzczyzną nie dziwią że wolą kobietę z fachem x x o prosze, ty nawet zawodowki nie skonczyles/assmiech.gif xxxx Zdanie zaczyna się z dużej litery :) W liceum cię nie nauczyli? W sumie nie musieli, to wiedza ze szkoły podstawowej.

Gość gość
ale sie usmiałam dziewczyny wykształcone madre ,umią sie ubrać itp a te co skonczyły zawodowki to juz beznadzieje i nawet nie ma o czym z nimi rozmawiac ....chłopie ty chyba zyjesz na jakis zadu...piu Ja znam kobiety ktore skonczyły studia a sa takie nie do zycia , i znam taka co ubiór woła o pomste do nieba ubranai babcine a wiekowo po 30tce ..jest farmnaceutka ..A znam co skonczyły zawodwoki sa zaradne , umia sie ubrac ,.To jest taka mentalnosc ludzi wykształocony to lepszy a zawodowke skonczył to deb..l w jakim ja wkarju zyje !

Gość gość
Zdanie zaczyna się z dużej litery usmiech.gif W liceum cię nie nauczyli? W sumie nie musieli, to wiedza ze szkoły podstawowej. x x nawet nie widzisz w zdaniu razacego bledu wiec o czym tu dyskutowac:D

Poprawnie po polsku należy napisać "Zdanie zaczyna się dużą literą" ewentualnie "od dużej litery". Zwrot "z dużej litery" jest rusycyzmem i nigdy nie był uznawany za poprawny.

Gość hipokryzja samca smierdzi
To niepoprawne politycznie co piszesz ale niestety czesciowo masz racje :( Wiekszosc samcow nawet tych oczytanych i wyksztalconych chce po prostu atrakcyjnego inkubatora do produkcji potomstwa, kucharki i praczki w jednym. Ponad to taka prosta dziolcha bedzie podziwiac i schlebiac samcowi a wiadomo, ze kazdy samiec potrzebuje do zycia zarcia, doopy i komplementow :P wiec smutne ale w pewnym sensie jest to prawda. Koneserow, ktorzy rozmnazanie z prosta i prymitywna kobieta traktuja niczym zoofilie i musza miec kobiete na poziomie jest BARDZO NIEWIELU :(:( a szkoda, bo tacy sa najsexowniejsi. Osobiscie wolalabym zeby intelekt u kobiety tez sie liczyl no ale niestety w oczach plci przeciwnej NAJWAZNIEJSZA JEST DZIURA W LADNYM OPAKOWANIU :) na to patrza i w tym sie zakoc***a a potem pisza pogardliwe farmazony na Kafe ze kobieta nie ma nic do zaoferowania :) a WLASNIE takie biora i wielbia, ktore maja jedynie dziure :):):) SCHIZOFRENIA albo HIPOKRYZJA albo GLUPOTA :P:P

Gość gość
uczpiliscie sie zdania zaczynajacego od wielkosci litery czy wy naprawde nie widzicie innego bledu? :D wam nawet zawodowka nie pomogla jezeli wyszliscie z podstawowki z tak marna wiedza :D

Gość gość
11:19, 11:53 Reszcie podziękowałbym - nawet z doktoratem. Zabawne jest, że osobami najczęściej krytykującymi "głupich", słabo wykształconych są ci, którzy sami sobą niewiele reprezentują, a braki w rozumowaniu ukrywają pod nienaganną pisownią (dowartościowując się poprzez zwracanie uwagi innym na popełnione błędy).

Gość gość
przeciez tych bledow nie widza gdy pokazuje sie je palcem

Gość miłaaaapani
Są osoby po studiach z którymi nie ma o czym porozmawiać i nie czytają książek. Są osoby po średniej czy zawodówce ale po prostu żyją ciekawie, mają doświadczenie, czytają, rozwijają się i z nimi jest o czym pogadać.

Gość gość
prosze, pierwsza osoba, ktora zauwazyla kretynski blad:D

Gość zwolenniczka konkubinatu
ja myślę, że więcej osób zauważyło tylko zwracanie uwagi i tak nic nie da, wiec po co to robić? :) A w temacie, faceci są rózni. Jedni szukają tzw. kur domowych, które wypiora, ugotują, dzieckiem sie zajmą. Inni szukają partnerek, które może nie popiorą ale zaciekawią. Nie można uogólniac.

Gość Nie przepadam za facetami
Hipokryzja samca śmierdzi - brawo, oto sedno. Faceci tak naprawdę mają w głębokim poważaniu intelekt kobiety. Baba ma wyglądać, być posłuszna i tyle. Wręcz wskazane by nie była za mądra, bo wówczas może się zbuntować.

Gość gość
ja myślę, że więcej osób zauważyło tylko zwracanie uwagi i tak nic nie da, wiec po co to robić? usmiech.gif 1 1 1 watpie by ktos zauwazyl a zwracac uwage nalezy zeby takich bledow nie popelniac WSTYD

Gość gość
myśle że faceci sie boją kobiet dużo mądrzejszych od siebie a kobiety odwrotnie lubię facetów mądrzejszych, inteligentniejszych od siebie