Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Geeena

Poszukuję książek dla mężczyzn które pomogą zrozumieć kobiety

Polecane posty

Gość Geeena

Jak w tytule, bardzo proszę o polecenie jakieś dobrej literatury dla Panów, która pomoże im zrozumieć kobiety, niekiedy uniknąć konfliktów w związku... najlepiej coś sprawdzonego, przyjemnego w czytaniu i łatwego w odbiorze... pilnie czekam na propozycje!:)

Gość gość
Każda kobieta jest inna, nie wierz w te uogólniające brednie. Najlepiej porozmawiaj szczerze z daną kobietą, to pomoże Ci ją zrozumieć.

Gość gość
john gray"Mężczyzni są z Marsa a kobiety z Venus" bardzo fajna ksiązka ,mimo tego że napisał to pastor .Polecam:)

Gość WisdomEyes
'Wszystko co mężczyźni wiedzą o kobietach' Francis Alan :D

Gość Geeena
„Jak zrozumieć kobietę?” Barth Mario „Wszystko co mężczyźni wiedzą o kobietach” Francis Alan "Kobiety - nie musisz ich rozumieć, musisz je kochać. Poradnik dla każdego mężczyzny" Bradley Fenton "Czego pragnie kobieta w mężczyźnie" Diana Hagee "Tylko dla mężczyzn. Prosty i jasny przewodnik po duszy kobiety" Shaunti Feldhahn Znalazłam to szperając po necie ale nie czytałam więc nie wiem ile są warte te książki. Również czekam na propozycje czegoś sprawdzonego co może przypaść do gustu facetowi - czytelnikowi. „Mężczyźni są z Marsa, a kobiety z Venus” - czytałam, lekka niezła książka, otwiera oczy na punkt widzenia drugiej osoby w codziennych drobnych sprzeczkach, mogę polecić.

Gość gość
Jest taka książka "Między nami kobietami" ...też coś wyjaśni w tych sprawach :) ... znalazłam ją w antykwariacie [a="http://kupksiazke24h.pl"]kupksiazke24h.pl

Gość gość
zrozumiec to oni chca wylacznie siebie wiec wyluzuj, rzucanie perel przed wieprze jest zajeciem dosc bezproduktywnym