Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LyttleM

Fantazja meżczyzn...

Polecane posty

Gość LyttleM

Wyobraź sobie jej długie lśniące włosy opadające miekko na jedno ramie. I jak figlarnie przekrzywia na bok glowe. Wyobraź sobie jej smukłe ciało zakryte czerwona sukienką idealnie opinającą krągłe biodra i jędrne pośladki...i ten rowek miedzy piersiami wychylajacy sie z dekoltu. Zamknij oczy i poczuj kwiatowy zapach jej perfum, uslysz swój oddech, ktory przyspiesza przy kazdym zetknieciu waszych spojrzeń. A Teraz pomysl o was samych w windzie...stojacych naprzeciw siebie w elektryzujacej erotyzmem ciszy. Pomysl o tym jak piescisz jej cialo wzrokiem, a ona posyła Ci zalotne spojrzenia zmyslowo przygryzajac dolną wargę. Niegrzecznie łapie Cie za krawat i przyciąga do siebie. Wpadasz na nią, a wasze biodra stykaja sie. Ręce opierasz o sciane unier******ajac miedzy nimi jej glowe i spogladasz na nia z gory. Mimo swoich obcasow i tak jest niższa a jej filigranowe szczuple cialko zostaje calkowicie zdominowane i zawładniete przez Ciebie. Staje w lekkim rozkroku i oplata Cie swoja dluga zgrabna noga. Porusza biodrami i ciera sie o Twoje krocze, ktore zdecydowanie robi sie co raz twardsze. Usmiecha sie do Ciebie znaczaco, a Ty odwzajemniasz sie jej swoim drapieznym spojrzeniem, ktore dziala na nia odurzająco. Jedna dlonia zaczynasz wodzic wzdloz jej uda, co raz wyzej i wyzej, az ujmujesz jej kragly twardy posladek...sciskasz go mocno a potem wymierzasz siarczystego klapsa ktory z pewnoscia pozostawia na jej skorze czerwony slad. W odwecie ona koniuszkiem nosa pociera wrazliwe miejsce, a potem skubie je zebami i zwilża jezykiem... Szczytem zdolnosc***isarskich to nie jest, ale ciekawi mnie czy takie slowa dzialaja na facetow i pobudzaja ich wyobraźnie...i nie tylko ją? ;)

Gość gość
No na Harleqina to się nadaje:D ,dawaj ciąg dalszy:D

Gość LyttleM
Nie przewidziano dajszej czesci bo to na kolanie w pracy pisane bylo ;)

To samo co w temacie "NAMIETNIE". Popraw ortografię, zapomnij o przygryzaniu dolnej wargi i uważaj na zdrobnienia :(

Gość gość
ZGORZKNIALE BABSKO STARE

Gość LyttleM
Chyba nie wszyscy zrozumielu, pytalam o to czy takie teksty dzialaja na meska wyobraznie a nie o opinie i ocene tego co napisalam, ile bledow zrobilam i ile przecinkow pominelam.

Gość Sussssiiiie
Nie wiem czy działają na męską wyobraźnię, pewnie wielu facetów to wzrokowcy więc lepiej działa na nich to co widzą, ale na mnie twój tekst działa bardzo! To dokładnie to co lubię. Ale ja jestem kobietą :-)

Gość Facet41
Na mnie działają bardzo! Lubię też czasem napisać jakiś fajny tekst w podobnym stylu. Lubię też, jak mi kobieta przysyła w taki sposób, co chciałaby zrobić. Czasem nawet udaje się zrealizować pomysł z takich "opowiastek". Na przykład: Długopis Marzę, że pójdziemy do restauracji. Będziesz w lekkiej spódnicy do kolan, biała bluzeczka. Zjemy wspaniały obiad, porozmawiamy, pośmiejemy się. W pewnym momencie Twoja twarz zrobi się poważna, uciszysz się, weźmiesz serwetkę, wyjmiesz długopis z torebki, napiszesz coś na serwetce i podasz mi. Tak, żeby nikt nas nie usłyszał. Na serwetce będzie napisane: "Nie mam na sobie bielizny". Zobaczysz, jak moje policzki przybiorą inny kolor. Wezmę od Ciebie długopis i podam ci serwetkę, na której będzie napisane "Nie wierzę! Udowodnij!". Lekko się uśmiechniesz, opuścisz oczy, weźmiesz ode mnie długopis, przyłożysz niedbałym ruchem ręki na krańcu stołu... Powiesz "ups"... Niezdara... Musze się teraz schylić i podnieść, żebyś mogła dokończyć pisanie. Gdy się już podniosę z bijącym sercem nie oddam Ci długopisu. Wezmę tę samą serwetkę i napiszę pod spodem "Jest gotowy. Musi, musi być teraz w Tobie. Wymyśl jak!". Po czym zaczniesz gorączkowo myśleć, rozglądać się, zastanawiać. Włożę pieniądze do książeczki rachunkiem. Złapiesz mnie za rękę i powiesz "Chodź!". Wylecimy razem w pośpiechu, a serwetka i długopis zostaną na stole... Kelnerka będzie miała napiwek i zarumieni się sprzątając serwetkę...

Gość niebanalnoscjesteskcytujaca
dobre..

Gość gość
Widze ze duzo osob ma skrzywiona psychike....czyli nie jest ze mna jeszcze tak zle :-)

Gość gość
czytałam badania z których wynika, że oklepany tekst "faceci to wzrokowcy" jest mitem :) pewnie wymyslonym przez facetów, żeby patrzeć na inne kobiety. Słowo pisane i bodzce wzrokowe działają w takim samym stopniu na obie płcie. popularnośc tego powiedzenia bierze się stąd że facec***atrza w tzw sposób jednotorowy, czyli po prostu wlepiają wzrok tam gdzie patrzą i łatwo ich przyłapac :)

Gość Facet41
Nieprawda z tym nieumiejętnym zioraniem. Jak facet prymitywny, to fakt, że nie ukryje. Natomiast lubię czasem popatrzeć w oczy. Tak do bólu, bez chamskiego ziorania niżej.