Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bykuś

Jak niezbyt atrakcyjny facet ma poderwać dziewczynę ?

Polecane posty

Gość bykuś

proszę o porady ?

Gość gość
Zapytaj się kolegów na kafe. Niegdyś pominięci, teraz wypisują jak to nie są komplementowani przez znane im niewiasty.

Gość gość
Sprecyzuj co znaczy niezbyt atrakcyjny.

Gość gość
ja jestem brzydalem i to raczej tak 3/10 sądząc po tym jak na mnie reaguje większość kobiet jednak mimo wszystko zawsze kogoś udaje mi się znaleźć grunt to dobre poczucie własnej wartości, dobry humor i wesołe podejście do życia jak przyciągać będziesz ludzi to i kobiety. Daj sobie spokój z portalami randkowymi tam są albo "sz/m/a\ty" albo brzydule jak i księżniczki mające ego z kosmosu a tak naprawdę nic nie są warte... No i samotne matki też spora grupa, normalnej osoby w taki sposób jeszcze nie poznałem.

Gość gość
NO właśnie ,sprecyzuj. Jak ci natura nie dała ładnej twarzy,to chociaż zadbaj o ciało,żeby było zgrabne i sprawne i domyte! Ubierz się fajnie,na luzie i w czyste ciuchy(nie mówię drogo ,zauważ).Bądź życzliwy ,wesoły,inteligentny.Możesz mieć jeszcze straszny charakter...tu już się nie poradzi nic oprócz cięzkiej pracy własnej...głębokiego zrozumienia siebie i chęci zmiany.Ale ludzie ze zrytym beretem na ogół nie widzą,że mają zryty beret;)

Gość gość
jednak mimo wszystko zawsze kogoś udaje mi się znaleźć grunt to dobre poczucie własnej wartości, dobry humor i wesołe podejście do życia x o to to :)

Gość stan sie bogaty
to sie bedziesz z modelkami i tancerkami umawial