Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy krwawienie po luteinie wyklucza ciążę?

Polecane posty

Gość gość

Witam, czy krwawienie po odstawieniu luteiny, wyklucza ciaze? W lipcu byl petting, dokladniej 29 i 30,w s ierpniu okres mial byc szostego, nie bylo,m wiec bralam od 9 do 11 luteine 50 pod jezyk cztery razy dziennie. Plamienie, sluz z krwia, nieobfite od 13 do 19. We wrzesniu też bralam, przez 4 dni po jednej, okres pojaiwl sie 4 dni po odstawieniu. A zawsze vbyl drugiego dnia juz. Ten okres byl już obfitszy niz tamtemn, jednak pod koniec drugiego dnia na papierze nic, ale jak wkladalam palca to bylo, trzeci dzien tak samoi. W czwarty i piary dzien noirmalne jak na 4i5 dc. Moge wykluczyc ciaze?

Gość gość
ciąża pierwsze objawy

Gość gość
Naprawde?

Gość gość
Prosze o odpowiedzi

Gość gość
Haaalllo? Moze ktos odpowiedziec?

Gość gość
Możesz wykluczyć.

Gość gość
Czyli, że jakby ciś było to nie pojawiłoby się krwawienie z odstawienia leku,tak?

Gość gość
Robiłam 19 dni po pettingu, w 6 dzien tego plamienia z luteiny. Wynik mniej niz 0.100. Ale zakreesy sa podane od 3tyg ciazy, a ja nawet od pettingu nie bnylam 3 tyg

Gość gość
to zrob sobie teraz, i idz do gina po antyki,tylko wczesniej sobie badania porob cobys sier nie musiala tak co miesiac stresowac

Gość gość
niekoniecznie wyklucza, ja byłam w ciąży i dostałam na podtrzymanie tak zapobiegawcze wzięłam 8 tabletek i dostałam krwawienia, a mimo to ciąża dalej się rozwijała a ja myślałam ze to poronieni, także organizm różnie reaguje

Gość gość
Ale mogę już wykluczyć ciążę? Nie mogę robić już testu, nawet nie mam mozliwosc.

Gość gość
On mi tylko palce tam wkladal, nic wiecej. Mowi,ze reke mial sucha i czysta,ale ja sie stresuje,ze cos tam bylo. Okres ptrzed ta sytuacja mialam 6 lipca, a sytuacja bylo 29 i 30. Cykle 24-31 dniowe. Mialam wtedy dni plodne?

Gość gość
Proszee o odpowiedzi

Gość gość
Prosze o odpowiedz

Gość gość
Nie kaŻe Ci tego czytać, proszę o udzielanie się madrych kobiet. Mogę wykluczyć ?